CN Flex
Image default
Financieel

Gerechtsdeurwaarder Veenendaal

Misschien woont u in Veenendaal en heeft u een gerechtsdeurwaarder nodig. Misschien heeft u een probleem en weet u niet eens dat u een gerechtsdeurwaarder nodig heeft. Een gerechtsdeurwaarder is een openbare ambtenaar die ambtelijke werkzaamheden uitvoert. Een gerechtsdeurwaarder heeft onder andere als ambtelijk werk het oproepen van individuen om te verschijnen voor de rechter en het uitvoeren van vonnissen die door de rechter zijn uitgesproken. Ook voert een gerechtsdeurwaarder uitgevaardigde dwangbevelen uit door speciaal aangewezen instanties. In zo’n vonnis of dwangbevel staat wat iemand verplicht is te betalen en waarom hij of zij deze veroordeling heeft gekregen. Zonder een gerechtsdeurwaarder die de nodige druk levert om deze persoon zich aan het dwangbevel te laten houden zou deze persoon het gewoon kunnen laten. Kortom, u heeft een gerechtsdeurwaarder nodig als iemand zich niet aan een afspraak heeft gehouden en u dus geld schuldig is. Woont u in Veenendaal of omgeving, dan kunnen wij, Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, u van dienst zijn.

Inmiddels 6 jaar lang gerechtsdeurwaarder te Veenendaal

Laten wij ons eerst introduceren met wat historie over onze dienst als gerechtsdeurwaarder in Veenendaal. Zes jaar geleden in 2011 begon onze oprichter, Oscar Groeneveld, met drie man zijn incassobureau op de Kerkewijk in Veenendaal. Destijds was hij zelf als gerechtsdeurwaarder niet gevestigd in Veenendaal, maar in Harderwijk. Sinds 22 februari vorig jaar in 2016 is Oscar Groeneveld ook als gerechtsdeurwaarder in Veenendaal gevestigd. Inmiddels zijn de incassovestiging en de gerechtsdeurwaardersvestiging samen onder een dak in het nieuwe kantoor op Vendelier 2D in Veenendaal. Ons bedrijf heeft in die tussentijd ook niet stil gestaan, in totaal heeft Groeneveld Gerechtsdeurwaarders zeven medewerkers waarvan drie medewerkers beëdigde deurwaarders zijn in het kantoor in Veenendaal. We zijn trots u te kunnen mededelen dat we in de loop der jaren een grote variatie aan klanten naar tevredenheid hebben kunnen helpen met hun incassowerk en ambtelijke werkzaamheden.

Kom langs bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders

Als de eerste helft van het incassotraject u geen resultaten heeft opgeleverd kunt u een beëdigde gerechtsdeurwaarder van ons kantoor in Veenendaal inschakelen. Dan onderneemt onze gerechtsdeurwaarder verdere stappen. Laat u ons u van dienst zijn?

Gerelateerde artikelen

Bij Ditzo stel je zelf je rechtsbijstandverzekering samen

Banken investeren met risico om winst te maken

Een vordering verkopen particulier geeft veel rust