CN Flex
Image default
Financieel

No cure no pay incasso als klanten hun rekening niet willen betalen

Dankzij de no cure no pay incasso van incassoadvocaten.nl heeft u grote kans dat u eerder uw onbetaalde facturen overdraagt aan een professional. Als uw bedrijf met een facturatiesysteem werkt, bent u misschien bekend met te late betalingen en misschien zelfs met helemaal geen betaling van uw factuur. Er zijn vele redenen waarom klanten hun facturen niet op tijd (of helemaal niet) betalen, van verloren facturen tot onverwachte extra kosten die klanten zich niet kunnen veroorloven. Veel kleine ondernemers worstelen met de vraag hoe ze het beste achter achterstallige betalingen aan kunnen gaan zonder onbeleefd te zijn. Echter, ongeacht de omstandigheden, een onbetaalde factuur doet uw bedrijf schade. U moet direct handelen als u uw cashflow gezond wilt houden. Wees eerlijk en open naar uw klanten.

No cure no pay dé uitkomst

Voor veel (kleine) ondernemers is deze manier van werken een echte uitkomst. Als ondernemer wilt u uw klant niet tot uw vijand maken. Maar u moet ook voor uw eigen brood op tafel zorgen. Doordat Incasso Advocaten geen betaling van uw vraagt voor hun geleverde diensten als zij niks kunnen incasseren, zult u eerder de stap zetten om hen in de arm te nemen. Het liefst wilt u natuurlijk niet dat het zover moet komen. Het kan altijd uw relatie met uw klant schade toebrengen. Ongeacht het feit dat deze professionals er alles aan zullen doen om dit te voorkomen. Als geen ander weten zij hoe precair zo’n situatie is, voor alle partijen. Toch kunt u ook zelf iets doen. Niet bij een niet betalende klant, maar wel bij elke nieuwe klant voor wie u aan de slag gaat.

Bespreek alle kosten en betalingsvoorwaarden voordat u aan een project begint

Door alles meteen op tafel te leggen, stelt u niet alleen de betalingsverwachtingen van uw klant vast, maar ook het vertrouwen dat nodig is voor een sterke, positieve klantrelatie. Voordat u aan de slag gaat met een nieuw project, zorg er dan voor dat uw klant volledig op de hoogte is van de te verwachten kosten en beantwoord eventuele vragen voor aanvang van de opdracht. Dit helpt het vertrouwen van de klant te versterken en de toewijding om het volledige bedrag te betalen. Mocht er iets wijzigen in de gemaakte afspraken, laat uw klant dit dan direct weten. Daarmee voorkomt u nare verrassingen voor uw klant.

Zoekt u een incassobureau voor uw bedrijf? Neem contact op met Incasso Advocaten als u meer wilt weten over no cure no pay incasso: info@incassoadvocaten.nl of pak de telefoon: 0318 – 514 813.

Gerelateerde artikelen

Nog niet zeker van je zaak? Probeer een demo account voor je CFD handel

Start nu met het minen van DuinoCoin crypto

Zorgvuldig met vastgoed