CN Flex
Image default
Financieel

Start nu met het minen van DuinoCoin crypto

Begin vandaag nog met het minen van de DuinoCoin.

Ook de Bitcoin is als een klein project begonnen. Net als nu de DuinoCoin. Met het verschil dat de Duinocoin zelf heel eenvoudig gemined kan worden met weinig investering. Je kan de duinocoin al minen met je computer en zelfs met je mobiele telefoon maar als je wat proffessioneler te werk wil gaan kan je overgaan op het zelf maken of kopen van een duinocoin miner.

Het project duinocoin is nog maar een paar jaar oud en als je nu instapt heb je kans dat je zelf gemaakte duco´s (de munteenheid van duinocoin) snel in waarde vermeerderen. Het is dus zeker de kans waard te investeren in een echte duinocoin miner. Deze is al te koop voor enkele tientjes en in tegenstelling tot de andere miners die al vele malen duurder zijn verbruikt de duinocoin miner ook weinig stroom. Ook maakt hij geen geluid en is zelf eenvoudig aan te sluiten.

Als je besluit tot het aankopen  van een miner dan kan je zelf een wallet aanmaken op de website van duinocoin. Samen met de ssid en gebruikersnaam van je wallet kan de miner geprogrammeerd worden en hoef je zelf alleen maar de stroom er op te zetten. Dus er is geen specifieke kennis nodig van linux of andere programmeer talen. Hiermee is het minen van crypto binnen ieders bereik gekomen. Het is namelijk erg leuk om te zien dat je iedere dag enkele duco´s er bij gemined hebt. Met een stroom verbruik van enkele euro´s per jaar (rond de 5 euro per jaar bij 4 miners) heb je al snel winst.

Het is erg leuk als hobby maar ook zeker om meer te willen weten over de crypto munten en hoe die gemined worden. Dus perfect voor de kinderen of als kado.

Ben je geinteresseerd in de duinocoin kijk dan eens op hun website of bij warmteshop.eu waar je de miners meteen kan bestellen.

https://warmteshop.eu/product/duinocoin-miner/