CN Flex
Image default
Mode en Kleding

KLM dames

Dat fijne gevoel terwijl je onderweg bent naar Schiphol. Na een lange tijd ga je weer op vakantie. Terwijl je in de rij staat bij de bagage controle, bekijk je de uniforms van de stewardessen. Iedereen herkent het wel: een blauwe rok, witte overhemd en blauwe blazer. De outfits van KLM worden gedragen door dames die je begroeten met een grote glimlachAls stewardess ben je het gezicht van een vluchtvaartmaatschappij. Je hoort er dan ook ten alle tijde goed uit te zien. Je kan niet gaan rondlopen met vlekken op de kleren. 

Om kreukels te voorkomen is het handig om de uniform te laten stomen bij een stomerij. Wanneer je de uniform veelvuldig gaat wassen kan de voering binnen de kortste keren weer kapot gaan en dat wil je niet hebben. Als je bij KLM werkt kun je het uniform gratis laten stomen om er presentabel uit te zien bij het vliegen of als grondstewardess.  

Wanneer je dit een keer vergeet zijn er verschillende stomerijen in de buurt die je kan inschakelen. Als je bijvoorbeeld in Voorburg woont kun je bij Panda Stomerij je kleren laten stomen. Zij gebruiken biologische reinigingsmiddelen die de elementen in je uniform niet zal aantasten. Stomerij Voorburg biedt zelfs een 24-uurs service aan voor tijden in nood. Wanneer je het uniform voor 9.30 naar de stomerij brengt, kun je deze vanaf 16.00 weer ophalen.  

Er zijn een aantal KLM dames die hun uniform dragen wanneer ze onderweg naar huis of werk zijn. Hier moet je mee oppassen omdat je hierdoor het uniform sneller vuil maakt maar ook omdat je buiten werk om nog steeds het gezicht van KLM blijft zolang het uniform aan is. Je mag op dat moment niet gaan roken, drinken of je losbandig gedragen terwijl je blauw aan hebt, stay classy

http://www.stomerijpanda.nl/