CN Flex
Image default
Mode en Kleding

Waarom een Herschel rugzak kopen?

Als je houdt van de duurzaamheid en het handsfree gemak van een rugzak, maar ook een tas met stijl wilt, dan is een Herschel rugzak misschien wel precies wat je zoekt. Met zoveel stijlen, patronen, kleuren en maten om uit te kiezen, kan het vinden van de perfecte Herschel-tas voor jou een beetje uitdagend zijn. Hieronder vind je alles waar je rekening mee moet houden voordat je je eerste Herschel rugzak koopt. We hebben ook een aantal van onze persoonlijke aanbevelingen toegevoegd, waaronder onze absolute favoriet, de Herschel Pop Quiz Rugzak, de beste rugzak voor dagelijks gebruik.

Een goed passende rugzak met een gelijkmatige gewichtsverdeling is de beste manier om extra belasting van je schouders of rug te voorkomen. Als algemene richtlijn geldt dat de onderkant van je tas op je onderrug moet rusten, maar niet meer dan vier centimeter onder je middel. De punten waar je rugzakbanden aan de tas vastzitten, moeten net onder de bovenkant van je schouders zitten, ongeveer een tot twee centimeter. De rugzakbanden van Herschel zijn verstelbaar, zodat je gemakkelijk de juiste pasvorm voor je lichaam kunt creëren. Veel van de riemen zijn ook gewatteerd voor extra comfort. Sommige van de grotere rugzakken van het merk hebben ook extra bandjes ter ondersteuning van het borstbeen, wat handig is bij lange wandelingen.

Om tegemoet te komen aan individuele behoeften zijn Herschel rugzakken verkrijgbaar in verschillende maten, van een kleine 14,5 liter tot een grote 27 liter. Over het algemeen werken 14- tot 19-liter tassen goed voor dagelijks gebruik op school en op kantoor, terwijl rugzakken die tussen de 20 en 27 liter vallen genoeg ruimte moeten bieden voor een één- of tweedaagse kampeeruitstap.