CN Flex
Image default
Mode en Kleding

De perfecte handtas in 3 stappen

De perfecte handtas in 3 stappen

Vrouwen en hun handtas, een onafscheidelijk combinatie uiteraard. Toch zijn er ontzettend veel vrouwen, die een handtas dragen die totaal niet past bij de huidige outfit. Een te uitgesproken tas beperkt je namelijk al snel in het combineren met verschillende outfits. Het is dus verstandig te kiezen voor een neutrale kleur, maar wel stoere en stijlvolle stijl die past bij wat jij zoekt. Daarnaast is het ook verstandig verschillende tassen voor verschillende gelegenheden te hebben, want een vrijetijdstas voor bijvoorbeeld in het weekend, zal doorgaans aan andere eisen moeten voldoen, dan wanneer je kiest voor een tas die je meeneemt naar je werk.

Budget

Net als bij kleding, schoenen of een andere aankoop, is het handig een budget voor jezelf vast te stellen. Je zult merken, dat wanneer je dit niet doet, je tegen een tas aanloopt die je super gaaf vindt, maar ver boven je budget ligt. De kans dat jij de overige tassen dan nog mooi vindt, is relatief klein. Door zelf een budget te bepalen, kun je wanneer je online gaat shoppen, eenvoudig met filters werken, zodat je deze tassen gemakkelijk kunt uitsluiten. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig filteren op populaire merken zoals omybag tassen of wanneer je speciaal op zoek bent naar een tas voor het strand op strandtas met rits. Kortom, ideaal dus! 

Stijl

Niet iedereen heeft dezelfde stijl. Je kunt je dus voorstellen, dat er ontzettend veel verschillende soorten tassen verkrijgbaar zijn. Met het filteren op budget ben je natuurlijk al een heel eind op weg, maar toch is het ook belangrijk te filteren op stijl en ook gebruik. Zoek je een speciale tas voor je werk om je laptop mee te kunnen nemen, dan is het aannemelijk dat je zoekt naar een castelijn en beerens laptoptas. Zo heb je direct in één overzicht alle tassen die beschikbaar zijn en hoef je alleen nog maar te kijken welke tas aan jouw wensen voldoet. Zo hoef je dus niet urenlang het internet af te struinen en kun je met slechts een paar klikken eenvoudig een selectie voor jezelf maken.

Gebruik

Afhankelijk waarvoor jij je handtas wilt gaan gebruiken, is het goed vooraf te kijken welke ruimte je nodig hebt. Waar de één een tas zoekt met veel aparte vakjes, is dit voor een ander een absolute no-go. Op deze manier kom je stapje voor stapje bij de tas die volledig voldoet aan de door jouw gestelde wensen.