CN Flex
Image default
Mode en Kleding

5 tips om je kleine meid als een prinses te kleden

Je kleine meid aankleden als een prinses hoeft je geen arm en een been te kosten; in feite hoeft het u helemaal niet veel te kosten. Als je van de koninklijke look houdt, maar niet van het prijskaartje, kun je langzaam beginnen door een speciaal element aan haar garderobe toe te voegen – meestal een hoofddeksel of kroon – en van daaruit naar boven werken! Met deze 4-5 tips over hoe je je kleine meid als een prinses kunt kleden, kun je haar het gevoel geven dat ze koninklijk is zonder de bank te verslaan.

1) Accessoires zijn de nieuwe kleren

Alleen omdat je een baby hebt, wil nog niet zeggen dat je alle gevoel voor stijl moet opgeven!

Babyaccessoires

Laat je innerlijke fashion ista zien door het simpel te houden met babyaccessoires.

Alledaagse outfit

Accessoires nemen niet te veel ruimte in beslag, waardoor ze perfect zijn voor alledaagse outfits.

Op laten vallen

Accessoires laten een outfit opvallen zonder dat je geld hoeft uit te geven aan kleding.

Schattige accessoires

Laat de stijl van je kind doorschijnen door haar stijlvolle en schattige accessoires aan te kleden die haar ogen, haar of glimlach accentueren!

2) Geslachtloze stijlen voor jongens en meisjes

Het volgen van gendertrends hoeft niet te betekenen dat je jezelf moet beperken bij het winkelen voor kinderen.

Moderne winkels

Veel moderne winkels verkopen kinderkleding die stijlvol, functioneel en genderloos is, dus je hoeft ze niet voor roze of blauw te laten kiezen.

Dinosaurussen

Van auto’s en dinosaurussen tot bloemen en feeën, er zijn tal van motieven die je als inspiratie kunt gebruiken bij het kiezen van kleding voor zowel jongens als meisjes. Meisjes kunnen graag jurken dragen; jongens kunnen graag jeans dragen.

3) Meisjes kleding

Elke ouder wil dat hun kind er absoluut mooi uitziet met meisjes kleding als ze in het openbaar zijn. Niemand wil dat hun kind er iets minder dan perfect uitziet, en ouders doen wat ze kunnen om ervoor te zorgen dat elke meisjes kleding die hun dochter draagt, vol klasse, stijl, elegantie en charme is.

Figuren

Niet alle meisjes hebben echter vrouwelijke figuren. Sommigen hebben ruime heupen, terwijl anderen grote borsten en brede schouders hebben.

4) Easy Street Slip-Ons, Sketchers Shape Ups, Chacos – schoenen

Het maakt niet uit wat voor soort schoen je kind draagt; wat er wel toe doet is dat ze plat zijn. Prinsessen dragen geen hakken! Ze moet comfortabel zijn en haar voeten moeten plat in haar schoenen kunnen rusten.

Prinsessenhakken

Om er zeker van te zijn dat ze zich nog steeds comfortabel voelt op die prinsessenhakken: laat haar oefenen om op blote voeten rond te lopen voordat je ze aantrekt. Het geeft je ook een idee van haar grootte.

5) Denk roze! Voeg een vleugje kleur toe met de kledingkeuze van je dochter

Roze, paars, turkoois – veel kleuren zullen werken.

Klassieke primaire kleuren

Om haar er meisjesachtig uit te laten zien, vermijd je klassieke primaire kleuren zoals rood en blauw (ze hebben de neiging om er meer jongensachtig uit te zien).

Roze broek of rode schoenen

Dit betekent echter niet dat je geen roze broek of rode schoenen kunt kopen! Het betekent gewoon dat minder meer is als het gaat om het uitkiezen van haar outfits. Bron: https://www.stylonic.nl