CN Flex
Image default
Mode en Kleding

Witte shirts zijn een must voor elke kledingkast

Als je altijd heel gemakkelijk een stijlvolle outfit uit je kast wilt kunnen trekken, is een klassiek wit shirt echt een must. Natuurlijk kun je geen stijlvolle outfit creëren met een oud versleten wit t shirt met gaten. Je hebt wel echt een kwalitatief goed t shirt nodig hiervoor. Omdat de kans groot is dat je snel vlekken maakt in een spier wit t shirt is het aan te raden er altijd een paar te kopen zodat je altijd een schone in de kast hebt liggen, klaar om aan te trekken. Omdat witte shirts op zichzelf heel basic zijn kun je ze op allerlei manier stijlen. In deze blog lees je meer over de verschillende manieren van witte shirts stijlen.

 

Klassiek

Maak het niet moeilijker of mooier dan het is, gewoon simpel een wit shirt over een jeans met een paar goede gympen ziet er al super goed uit!

Witte shirts perfect voor casual chique

Het is lente en wordt door vrienden gevraagd mee te gaan naar een terrasje. Maar wat doe je in hemelsnaam aan? Heel simpel! Pak een luchtige broek uit de kast en draag er een wit shirt bovenop met een open hemd of colbert.

Chino’s zijn de nieuwe jeans

Door het dragen van een chino zie je er toch niet iets modieuzer uit dan wanneer je een jeans zou dragen. Daarbij zit het ook nog eens veel lekkerder dan een jeans. Het zit niet strak maar ook niet losjes, echt precies goed.

https://web-wings.nl/

Gerelateerde artikelen

Haarklem

Bedrijfskleding voor een goede herkenbaarheid