CN Flex
Image default
Mode en Kleding

T-shirts bedrukken? Waar moet u op letten?

U wilt als eigenaar en werkgever natuurlijk graag dat uw werknemers er goed en professioneel uitzien. Dit kunt u natuurlijk doen door de juiste werkkleding aan te schaffen. Goede werkkleding moet voor comfort zorgen, maar is ook promotiemateriaal. Door uw werkkleding te laten bedrukken of borduren met een logo, merknaam of website kan u mogelijk nieuwe klanten krijgen. Het bedrukken van kleding is handig en kan voor voordelen zorgen, maar dit is wel alleen als het bedrukken goed gedaan wordt. U kunt verder in dit artikel lezen waar u op moet letten als u kleding, zoals T-shirts, wil laten bedrukken.

Maak een keuze!

Ten eerste is het belangrijk dat u als bedrijf een keuze gaat maken in het grote aanbod wat er is. Zo zijn er veel kleuren, stijlen, merken en soorten T-shirts te krijgen. De tip is om T-shirts aan te schaffen in de kleur die wat te maken hebben met het logo of de naam van uw bedrijf. Wilt u dat liever niet? Dan wordt aangeraden om de basiskleuren zwart, grijs of wit te kiezen. Misschien denkt u dat het handig is om een felle kleur te nemen, maar als dit niks te maken heeft met de kleur van uw bedrijf heeft dat geen zin. Toekomstige klanten identificeren mogelijk uw werknemers niet als werknemers van uw bedrijf.  Naast de kleur is eigenlijk de kwaliteit het belangrijkste als u een keuze gaat maken voor een T-shirt. U wilt als eigenaar misschien geld besparen op kleding, maar dit wordt sterk afgeraden. Als u een kwalitatief minder shirt koopt, dan kan dit er ook voor zorgen dat het bedrukken ook lastiger en minder mooi wordt. Een kwalitatief goed shirt is beter te bedrukken en komt uiteindelijk ook veel professioneler over. Ook zullen kwalitatief betere shirts langer mee gaan en comfortabeler zijn voor uw werknemers.

Bedrukken

T-shirts laten bedrukken is goed om te doen, maar het is wel belangrijk dat het goed wordt gedaan. Zo is het goed om te kijken naar het aanbod van partijen en een partij uit te zoeken die professioneel overkomt en ook goede referenties heeft van andere bedrijven. Het kan handig zijn om te informeren bij andere bedrijven in een andere sector en te vragen waar zij de kleding hebben laten bedrukken. Als u een goede partij heeft uitgekozen, dan is het tijd om uw logo, merknaam of website te drukken op de kleding. Het belangrijkste is dat u kijkt naar de grootte van bijvoorbeeld een logo. U wilt als bedrijf natuurlijk dat het logo goed zichtbaar is. Dit is ook belangrijk, maar helaas wordt daar de nadruk te veel op gelegd. Een heel groot logo komt namelijk heel amateuristisch over en haalt mogelijk alle voordelen weg van het bedrukken van een logo. U kunt er beter voor kiezen om een logo iets subtieler terug te laten komen. Ook is de plek van het logo erg belangrijk voor de professionaliteit van het shirt. Zo is het niet mooi als u het logo onderaan het shirt heeft of heel groot op de rug. Er wordt aangeraden om het logo te drukken bij de mogelijke borstzak en een website terug te laten komen op de rug. De conclusie is dat subtiel drukken van een logo uw professionaliteit laat zien en ook de promotievoordelen biedt. Kijk hier als u dus op zoek bent naar mooie professionele werkkleding die u kunt laten drukken met uw logo.