CN Flex
Image default
Mode en Kleding

Klanten Marie Jo bh

Kwaliteit staat bovenaan bij lingeriezaak Marie Jo. De doelgroep waar zij zich op richten is zeer specifiek. Deze doelgroep bestaat uit vrouwen met een vrij grote cupmaat die weinig ondersteuning nodig hebben. De leeftijdsgroep waar zij zich op richten bestaat uit jongere vrouwen. Dit is terug te zien in de collecties die zij uitbrengen en de modellen die de bh’s dragen in de reclame die hiervoor gemaakt wordt.

Assortiment Marie Jo bh

Er is een variatie aan collecties uitgebracht door Marie Jo bh. De alledaagse “gewone” Marie Jo collectie is hier een voorbeeld van. Deze collectie bestaat namelijk uit een breed scala aan bh’s en slips. Ook is er de Marie Jo L’adventure collectie, dit zijn meer exclusievere bh’s verkrijgbaar voor ook een lichtelijk hogere vraagprijs. Ga je op vakantie? Of een dagje naar het zwembad? Dan is misschien de Marie Jo Swim collectie iets voor jou. Deze collectie bestaat uit allerlei badkleding, zowel bikini’s als badpakken kun je kopen. Ook biedt deze collectie fleurige jumpsuits en luchtige rokken voor in de zomer.

 

Kwaliteit bh

De Marie Jo bh heeft een standaard model van twee haakjes breed. Dat het maar twee haakjes zijn, betekent niet dat de bh geen ondersteuning biedt. Door de goede kwaliteit is bieden ze toch een zeer goede kwaliteit dat te voelen is. De bh’s hebben een zeer modern en mooi uiterlijk wat de doelgroep zeker aanspreekt. De kosten van alle genoemde collecties variëren tussen 40 euro en 100 euro. Om geld te besparen kun je wachten tot er sale is, waarin artikelen vele malen goedkoper worden aangeboden.

https://dolcedonna.shop/collections/marie-jo

Gerelateerde artikelen

Waarom een Herschel rugzak kopen?

Poloshirts laten bedrukken?

T-shirts bedrukken? Waar moet u op letten?