CN Flex
Image default
Kinderen

Een luxe Berg Buddy voor jouw kind

Wil je een leuke skelter kopen voor je kind dan kun je voor een Berg Buddy kiezen. Deze kwalitatieve skelters zijn degelijk en luxe uitgevoerd zodat je kind er vast veel bekijks mee trekt. Een skelter is superleuk voor kinderen om mee buiten te spelen. Je kind kan ermee rondcrossen, van heuveltjes afrijden en wedstrijdjes rijden met vriendjes, en omdat het er een beetje uitziet als een raceauto heeft het een stoere uitstraling. Ook is een skelter verantwoord speelgoed, want het stimuleert de ontwikkeling van de hand- oog coördinatie en het evenwichtsgevoel. En omdat een skelter 4 wielen heeft hoeft het evenwichtsgevoel van je kind nog niet heel goed ontwikkeld te zijn waardoor ook jonge kinderen erop kunnen rijden.

Een luxe skelter om heerlijk mee rond te rijden

Berg Buddy heeft diverse modellen skelters voor kinderen in verschillende leeftijden. De meeste van deze skelters zijn uitgerust met lucht gevulde bandjs zodat je kind buiten comfortabel kan rondrijden. Ook hebben deze bandjes een terrein profiel zodat ook goed met de skelter op het gras of het zand kan worden gereden. De skelters van Berg zijn uitgerust met het unieke BFR-trapsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat je kind vooruit kan trappen en kan afremmen door achteruit te trappen. Na het remmen staat de skelter even stil waarna je door achteruit te trappen ook achteruit gereden kan worden. De zittingen en het stuur van de skelters zijn in hoogte verstelbaar zodat ze kind er vele jaren gebruik van kan maken.

Een luxe uitgevoerde skelter in verschillende modellen

Je kuntBerg skelters kopen in verschillende uitvoeringen, zodat er voor ieder kind wel wat leuks tussen zit. Voor de kinderen die zichzelf later al rally zien rijden kun je een skelter in een rally uitvoering kopen. Deze skelter heeft een stevig frame met voorspoiler, en door de robuuste uitvoering is deze skelter geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Een aanrader voor kleinere kinderen is de John Deere skelter. Deze skelter lijkt op een echte John Deere tractor, compleet met grote wielen en gele velgen. Je kunt naast alle verschillende uitvoeringen ook nog accessoires kopen zoals een trekhaak en een aanhangwagentje zodat je kind van alles met de skelter kan vervoeren.

Wil je ook een luxe skelter kopen voor je kind?

Als je ook een skelter wilt kopen voor je kind kun je kiezen uit een van deze leuke modellen. Je kind zal door de luxe uitvoering en de verstelmogelijkheden nog jaren kunnen genieten van de skelter. Met een skelter die je je kind dus echt een plezier, want buitenspelen was nog nooit zo leuk.