CN Flex
Image default
Kinderen

De 3d pen voor kinderen

De 3d pen is nu al enige jaren op de markt en er komen steeds meer aanbieders voor deze creatieve maar vooral ook innovatieve tekenpennen. Een 3d printer pen is een pen waarmee je 3d objecten kunt tekenen. De Doodler 3d pen is de eerste 3d pen die in de USA is gemaakt en uiteindelijk is uitgegroeid tot verschillende merken die nu de markt van de 3d pennen veroveren met hun eigen unieke pennen. Wanneer we de doelgroep voor de 3d pen bekijken dan kunnen we er niet omheen dat dit voornamelijk kinderen zijn. Creatief tekenen is hierbij de basis en kinderen vanaf 8 jaar kunnen hier goed mee overweg. Het is belangrijk om een goede 3d pen te bestellen want er zijn zeker verschillen in kwaliteit.

Verschillende soorten 3d pennen

De 3d pen is nu al enige tijd op de markt maar toch gaan de technische ontwikkelingen snel voor een relatief nieuw product die snel verbeterd wordt. De belangrijkste verschillen bij de 3d pen komen voort uit de bevindingen van de eerste generatie 3d pennen en kunnen als volgt beschreven worden. De eerste 3d pennen waren vrij groot in formaat. Tegenwoordig kun je dunnere 3d pennen krijgen die het 3d tekenen gewoon eenvoudiger maakt. De temperatuur was niet instelbaar. Hierdoor is het gebruik van andere filamenten niet mogelijk. Er was geen display aanwezig. Een display is noodzakelijk om temperatuur goed af te kunnen lezen. De nozzle was erg heet. Tegenwoordig is de verhitting van de nozzle beter verwerkt in de pen waardoor aanraking voorkomen kan worden.

Waar te bestellen

Het is natuurlijk belangrijk om een goede 3d pen te bestellen en wij adviseren dan ook om dit bij een specialist als 3d pen stunter te doen. Het aanbod is hier enorm maar bovendien is hier ook meer te lezen over de nieuwste 3d pennen. Een persoonlijke keuze voor een geschikte 3d pen is hier dan ook sneller gemaakt dan bij veel andere online webwinkels. Let wel op dat u ook een nieuwe 3d pen aanschaft en geen verouderd type. U zult zeker lang plezier aan de 3d pen beleven als deze ook veilig is en bovendien van alle laatste technische snufjes is voorzien.

 

 

Gerelateerde artikelen

Gardinen Kinderzimmer

Hoe organiseer ik een kinderfeestje?

Maxi Cosi Rodifix Air Protect review lees je op KleineWonder.nl