CN Flex
Image default
Verbouwen

Aantrekkelijke sanitairproducten Wavedesign

Aantrekkelijke sanitairproducten Wavedesign

De producent Wavedesign staat bekend om haar schitterende baden en douchebakken. De naam zegt het al: ‘Wave’ en ‘design’ zijn onmiskenbare eigenschappen van deze sanitairproducent. De ontwerpen zijn smaakvol opgezet en beschikken over ontzettend veel mogelijkheden. Oorspronkelijk is Wavedesign ontworpen door de producenten van Wisa: een bekende speler op sanitairgebied. Het kleine zusje van deze grootmacht kreeg de naam Wavedesign en komt voor de dag met een brede collectie aan baden en douchebakken. Van inbouwbaden tot vrijstaande baden tot whirlpools. De producten van dit ‘kleine zusje’ zijn bekend om hun moderne uiterlijk, comfort én de gunstige prijs. Inderdaad: alle ingrediënten voor een fijn ligbad of een mooie douchebak zijn aanwezig.

 

Kom tot rust in een Wavedesign ligbad

Ligbaden zijn er in alle soorten en maten. Vrijwel meteen denk je aan een eenpersoonsbad, maar denk ook eens aan een tweepersoonsbad of een bad-douchecombinatie. Voor een passend ligbad voor uw badkamer gebruikt u het keuzemenu. Zo is het – afhankelijk van je eigen wensen – mogelijk om een ligbad in te laten bouwen in je badkamer. Wanneer je meer voelt voor een vrijstaand ligbad, biedt Wavedesign ook voldoende opties. Bij de ontwikkeling van de baden is er veel aandacht uit gegaan naar het design van de baden. De ligbaden beschikken over een prachtige vormgeving en zijn strak afgewerkt. Daarnaast is er gedacht aan de lengte van relatief lange mensen en kunnen ook zij languit genieten van een heerlijk bad.

 

De luxe van extra comfort

Naast het schitterende uiterlijk, doet Wavedesign er nog een schepje bovenop. Wanneer je het verlangt, zijn er namelijk diverse extra’s toe te voegen aan je ligbad. Zo is er om te beginnen de mogelijkheid tot het toevoegen van een whirlpoolsysteem. Kies voor een hydromassage, luchtmassage of beide systemen in één ligbad en stem het volledig af met uw persoonlijke wensen. Wil je het helemaal goed doen? Voeg dan een laatste touch toe in de vorm van LED verlichting of waterverwarming.

 

Gebruikersvriendelijk en fraai design

Dat Wavedesign veel aandacht schenkt aan de vormgeving van de producten, zie je ook duidelijk terug in de douchebakken. Het uiterlijk is strak en beantwoordt de vraag naar moderne, eigentijdse sanitairmeubelen. Tevens zijn de douchebakken van Wavedesign een aanwinst voor juist een meer traditionele omgeving. Zowel voor inloopdouches als douchecabines zijn deze douchebakken zeer geschikt. Ze zijn zodanig ontworpen dat het in vrijwel ieder interieur een mooie plaats inneemt. Ook wanneer je minder goed ter been, rolstoelgebruiker of wat ouder bent, zijn de douchebakken van Wavedesign een oplossing. Door de vlakke vloer en nette afwerking wordt het douchen een stuk makkelijker.

                                                                                                                             

Ook genieten van Wavedesign?

Een Wavedesign bad of douchebak in jouw badkamer zorgt voor een eigentijdse, moderne en zeer mooie uitstraling. De luxueuze mogelijkheden van de Wavedesign producten in combinatie met de gemakken in het gebruik, bieden een rustgevende badkamerbeleving. Wanneer je daadwerkelijk over een Wavedesign product beschikt, geniet je gegarandeerd van haar comfort en design. En je portemonnee geniet ook: de prijs/kwaliteit verhouding is allerminst in orde.