CN Flex
Image default
Gezondheid

Tandartspraktijk in Culemborg: persoonlijk en modern

Een tandartsbezoek is niet iets waar de meeste mensen met plezier naar uitkijken. Daar komt vast verandering in als je de moderne tandartspraktijk in Culemborg bezoekt. Hier zwaaien tandartsen Dennis en Daisy-Joyce de scepter. Daarbij worden ze ondersteund door een professioneel en hulpvaardig team. En heb je iets waar een specialist aan te pas moet komen? Dan heeft tandarts Culemborg een uitgebreid netwerk aan kaakchirurgen en specialisten voor bijvoorbeeld implantologie. Zo kun je ook bij verdere behandelingen op betrouwbare en deskundige hulp rekenen. 

Veel aandacht en een sfeervolle wachtkamer

De wachtkamer bij de tandarts is meestal niet een van de gezelligste plekken. Bij tandartsenpraktijk Culemborg kun je echter vast niet lang genoeg wachten. Zo liggen er diverse tijdschriften die je in huiselijke sfeer kunt lezen. Of vertel nog even aan je vrienden op Facebook of Twitter dat ze voor je moeten duimen, want deze tandarts heeft ook WIFI voor je. Toch is er nog een beetje minder goed nieuws: je hoeft waarschijnlijk maar heel kort te wachten. Deze tandartspraktijk is er namelijk op ingesteld om de wachttijd van zijn patiënten zo kort mogelijk te laten duren. Ben je eenmaal aan de beurt, dan staat bij Dennis en Daisy-Joyce voorop dat je je op je gemak voelt. Daarom neemt ieder uitgebreid de tijd voor zijn of haar patiënt om de behandeling te bespreken. In dit gesprek kun je ook aangeven wat je wensen zijn. In ieder geval wordt er gestreefd naar een optimaal gebit. Een waarvan je nog lang plezier zult hebben.

Profiteer van de modernste apparatuur bij Tandarts Culemborg

De tijd en aandacht die je krijgt bij Culemborg tandarts doet misschien niet denken aan het hedendaagse snelle leven. De hoogstaande en moderne apparatuur die er wordt gebruikt, doet dat echter wel. U ziet het: bij Dennis en Daisy-Joyce krijgt u een professionele behandeling in een prettige en gemoedelijke sfeer.

http://www.tpculemborg.nl/