CN Flex
Image default
Woning en Tuin

antislip trap tape voor de trap super sterk en makkelijk aan te brengen

Antisliptape speciaal voor trappen gemaakt!

Eindelijk een antislip trap tape die lang mee gaat en die niet verschuifd, dankzij de dubbelzijdige plaktape aan de onderkant van de strip.

De voordelen van deze antislip tape is dat iedereen het eenvoudig kan aanbrengen, het is geschikt voor iedere trap, van een hoogslapertrapje tot een marmeren stenen trap.

Deze antislip tape is daar uitermate geschikt voor. De tape is 2mm dik en van een supersterke pvc rubberen samenstelling waardoor de antislip tape super duurzaam is.

De tape is 28mm breedt en is voorzien van een zeer sterke plaklaag waardoor de tape muurvast komt te zitten en niet kan verschuiven.

Je kan de tape eenvoudig met een huishoudmiddeltje schoonmaken, De antislip tape is leverbaar op een rol van 15 meter zodat je de gehele trap in 1 keer weer veilig maakt.

De kleuren zijn echt van deze tijd uitgevoerd in een rall code en passen in ieder interieur. De kleur wit is samengesteld in de veel toegepaste RAL kleur 9010, waardoor de strip prachtig weg valt bij uw geschilderde trap.

Heb je ook zo’n super steile trap, waarbij je makkelijk kunt uitglijden? Plak dan deze antislip tape op je traptreden. Daarmee los je val risico’s volledig op.

http://www.antisliprubbertape.com