CN Flex
Image default
Gezondheid

Een passende zorgverzekering 2016

Verzekeringen zijn er in alle soorten en maten en voor allerlei doelgroepen. Zo heeft Salland ZorgDirect een betaalbare zorgverzekering in het leven geroepen voor mensen die kiezen voor online gemak, graag eigen baas zijn, goede service willen ontvangen en niet onnodig veel willen betalen voor de zorgpremie. Salland ZorgDirect geeft veel verschillende keuze opties als het gaat om aanvullend verzekeren. Als onderdeel van zorgverzekeraar Eno, met wel 150 jaar ervaring, is Salland ZorgDirect niet bepaald onervaren!

Zorgverzekering 2016: klant centraal, kwaliteit voorop

Als je kiest voor een zorgverzekering 2016 bij Salland ZorgDirect, dan kies je datgene dat bij je past. Naast de verplichte basisverzekering heb je de keuze uit diverse aanvullende pakketten. Zo kun je de ziektekostenverzekering bijna helemaal toespitsen op jouw wensen en persoonlijke situatie. Of je nu weinig gebruik maakt van zorg en alleen een basisverzekering kiest, of dat je aanspraak wilt maken op extra vergoedingen en een aanvullende verzekering kiest, bij Salland ZorgDirect heb je nog steeds een betaalbare premie per maand. Je kunt je maandpremie verder verlagen door voor een vrijwillig eigen risico te kiezen of gebruik te maken van collectiviteitskorting.

Door alle wijzigingen in de basisverzekering 2016 is het misschien wel een goed idee om over te stappen naar Salland ZorgDirect. Trouwens het maken van een overstap is zeer gemakkelijk en kun je gewoon online in orde maken.

http://www.zorgdirect.nl/