CN Flex
Image default
Gezondheid

Zorgverzekeraar die past bij jou

Als zelfbewuste en ambitieuze vrouw zoek je natuurlijk een zorgverzekering die bij je past. Vrouwen vragen immers om een ander zorgpakket dan mannen en hebben daarnaast behoefte aan specifieke vergoedingen. Bij Energiek vind je dan precies wat je zoekt. Energiek heeft een echte vrouwenverzekering. Dat wil zeggen dat er een uitgebreid zorgpakket is voor vrouwgerelateerde zaken, waaronder anticonceptie. Verder zijn er vergoedingen voor preventief borstkankeronderzoek en kunnen bepaalde vormen van alternatieve geneeswijzen worden gedeclareerd. Als je via Energiek verzekerd bent, kun je bovendien rekenen op leuke acties en andere aanbiedingen voor vrouwen.

Ruime vergoeding bril in zorgverzekering

Energiek biedt naast de verplichte basisverzekering meerdere aanvullende verzekeringsvormen aan. Je kunt je basispakket uitbreiden met Energiek Start, Extra, Plus of Top, zodat de meeste zorg die je nodig hebt, gedekt is door je verzekering. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat de vergoeding voor je bril in de zorgverzekering is opgenomen, dan kies je voor de aanvullende Energiek Plus of Top. Via deze pakketten kun je je brillenglazen en montuur vergoed krijgen als je deze tegelijkertijd aanschaft. Het gaat dan om één bril per twee kalenderjaren tot een maximum van 75 of 150 euro. Deze vergoeding geldt overigens ook voor lenzen. Naast de vier aanvullende verzekeringen kun je ook nog kiezen voor een tandverzekering Extra, Plus of Top.

Eigen risico gespreid betalen

Verwacht je veel zorg nodig te hebben, dan bestaat de kans dat je het gehele verplichte eigen risico moet betalen. Om je financieel wat meer tegemoet te komen, is het bij Energiek daarom mogelijk om dit in termijnen te voldoen als je geen vrijwillig eigen risico hebt.

http://www.energiek.nl/

Gerelateerde artikelen

Veilige abortusbehandeling bij kliniek Bloemenhove

Vervelende pijnklachten? Laat het verdwijnen!

Geluk supplement