CN Flex
Image default
Gezondheid

Een faalangsttraining helpt u in de toekomst

Faalangsttraining volgen? Heb jij ook last van faalangst en wil je hier training in krijgen? Dan ben je bij onze kliniek aan het juiste adres! Omgaan met faalangst kan erg lastig zijn en prestaties die je normaalgesproken zou halen, kun je nu niet meer doen. Of het nou gaat om het presteren op school, tijdens je sport, voor je vrienden of andere zaken, faalangst kan altijd en overal optreden. Een faalangsttraining kan ervoor zorgen dat jij je minder druk maakt om eventuele prestaties die je in de toekomst moet leveren, zodat jij je meer kan richten op de prestatie zelf in plaats van op het feit dat je het waarschijnlijk niet gaat halen. Jouw gedachten zeggen tegen jou dat je het niet gaat halen, maar dit is nergens op gebaseerd. Je gaat je gedachten geloven die zeggen dat je het niet kunt, waardoor je op voorhand de prestatie al niet meer kan leveren. Denk jij dat je een faalangsttraining nodig hebt of wil je meer weten over deze training? Kijk eens op de bovenstaande website en laat je verrassen door het bijzondere resultaat dat gebonden is aan deze faalangsttraining. Je kunt eerst een vrijblijvende afspraak maken om te kijken of deze training iets voor jou is of niet.

Faalangsttraining voor leerlingen

Heb jij last van faalangst op school en wil je hier graag training in krijgen? Dan bent je bij onze praktijk aan het juiste adres. Op school wordt er constant gevraagd om prestaties te leveren en als je last hebt van faalangst kan dit een lastige situatie zijn. Jou vaardigheden laten je niet in de steek, maar het zijn je gedachten die tegen jou zeggen dat je het niet kunt. Deze gedachten ga je op een gegeven moment geloven, zo erg zelfs dat er faalangst van komt. Door deel te nemen aan een speciale faalangsttraining voor leerlingen gaan we kijken hoe we deze lastige situatie kunnen voorkomen en hoe je beter op kan gaan met dit soort problemen. Je zult merken dat zodra je hebt meegedaan aan een faalangsttraining je ook bij andere dagelijkse bezigheden minder last zult hebben van faalangst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het halen van je rijbewijs, het beoefenen van je sport of het geven van presentaties.

Wil jij meer weten over een faalangsttraining of twijfel jij of je je op wilt geven voor deze training? Neem dan eens contact met ons op, zodat we je kunnen helpen en kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

http://www.actinmove.nl/faalangsttraining/