CN Flex
Image default
Gezondheid

Kwalitatieve zorg voor uzelf en uw gezin?

Een gezin draaiende houden, vraagt vaak dezelfde energie als een bedrijf runnen. Misschien zelfs nog wel meer. Inkomsten en uitgaven moeten beheerd worden, de sociale voorzieningen moeten geregeld zijn en de leden van het gezin moeten goed verzorgd worden. En dan hebben we het nog niet eens over de huishoudelijke werkzaamheden. Een gezin slokt veel tijd en geld op. Het is dus de kunst om met het gezin aan alle verplichtingen te kunnen voldoen en genoeg geld en tijd over te houden voor uitstapjes en andere leuke dingen. Salland kan u daarbij helpen.

Welke verzekering kiest u?
Een vaste kostenpost voor het gezin is bijvoorbeeld de ziektekostenverzekering. De inhoud van de basisverzekering wordt door de overheid bepaald. Die is dus bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Omdat meestal een aanzienlijk deel van de zorgkosten buiten de basisvergoedingen valt, is een aanvullende verzekering vaak wel aan te raden. Bij Salland Zorgverzekeringen heeft u de keuze uit vier aanvullende verzekeringen. U wilt natuurlijk ook de beste tandartsverzekering waarbij u de juiste kwaliteit ontvangt tegen een scherpe premie? Daarom biedt Salland drie tandartsverzekeringen. Op die manier kunt u de zorgverzekering samenstellen zoals u dat wenst. Wat voor u de beste aanvullende verzekering is, kunnen wij niet voor u bepalen, wel kunnen we zorgen dat de prijs zo laag mogelijk blijft.

Wat zijn de voordelen van Salland?
Naast een kwalitatieve zorgverzekering, voorzien van een scherpe premie biedt Salland meer voordelen. Zo kunt u eventuele zorgnota’s eenvoudig declareren. Met de handige declaratie app is declareren namelijk een fluitje van een cent! Binnen 5 dagen staat het geld weer op uw rekening. Vanzelfsprekend kunt u uw declaratie ook online of per post indienen. Salland denkt graag met u mee. Wenst u meer informatie? Neemt u dan eens een kijkje op de Salland website of bel met de medewerkers van de klantenservice: (0570) 68 74 84.

http://www.salland.nl/