CN Flex
Image default
Woning en Tuin

Dakisolatie levert veel op

Het echte herfstweer is begonnen. De regen neemt toe en de temperatuur gaat langzaam maar zeker omlaag. De bladeren verkleuren en zullen snel de grond versieren. Om de warmte in huis te behouden is goede isolatie belangrijk. Niet alleen voor het comfort, maar ook voor de eigen portemonnee. En laten we het milieu niet vergeten; Energie verspillen is immers zonde!

Isolatie van dak
Aangezien de bankrente op dit moment erg laag staat is isoleren een mooie investering. Op een spaarrekening ontvang je nauwelijks rente maar dakisolatie of vloerisolatie scoren hoog met rendementen tot bijna 9% en 7%, volgens berekeningen van MilieuCentraal en de Rijksoverheid. Vooral bij dakisolatie kunt u dus veel winnen; warmte stijgt en  de meeste warmte gaat immers verloren door het dak.

Overweegt u dakisolatie? Denk dan eens na over een combinatie met zonnepanelen op het dak. Een solardak zorg ervoor dat de energierekening over een paar jaar niet veel meer zal bedragen! Zonne energie is ook nog eens beter voor het milieu dan bijvoorbeeld aardgas.  Combineer dit met LED verlichting en dan is de rekening nagenoeg te verwaarlozen.

Vraag informatie aan
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor dakisolatie en zonnepanelen, voorzien van garantie? Neem dan contact op met dakdekkersbedrijf Kewodak, de specialist in het verduurzamen van platte dakbedekking.

http://www.kewodak.nl/

Gerelateerde artikelen

Geef een wereldkaart hout van World of Art cadeau

Een lichtplan laten maken? Kies voor experts van Lichtkunde

Goed onderhoud van uw Jacuzzi