CN Flex
Image default
Gezondheid

Veilige abortusbehandeling bij kliniek Bloemenhove

Een ongeplande zwangerschap kan je leven behoorlijk op zijn kop zetten. Een abortus is dan soms nog de enige uitweg. Voor een veilige abortusbehandeling kun je terecht bij Bloemenhove. Onze ervaren artsen helpen je altijd op deskundige wijze door deze moeilijke tijd heen.

Begeleiding door een ervaren team van artsen Een beslissing voor een abortusbehandeling neem je niet zomaar. Voor veel vrouwen is het een moeilijk en emotioneel besluit. En dan is het belangrijk dat je terechtkomt bij een kliniek waar ze dit begrijpen. Bij de abortuskliniek Bloemenhove word je liefdevol opgevangen door een ervaren team van artsen en verplegers. Zij begeleiden je vanaf het eerste moment dat je de kliniek binnenloopt tot de laatste controle die je ondergaat als de abortus voorbij is. Dankzij de goede begeleiding wordt deze moeilijke tijd toch een stukje minder zwaar.

Praktische zaken rondom de abortusbehandeling Hoewel een abortus vooral een emotionele aangelegenheid is, moeten er ook een aantal praktische zaken geregeld worden. Zo heb je onder andere een verwijsbrief van een arts en een verzekeringspas of polis brief nodig. Het team van Bloemenhove kan je hier alles over vertellen. Over de kosten van de abortus. hoef je je geen zorgen te maken. Als je in Nederland woont, worden de kosten namelijk vergoed door het Ministerie van VWS. Een behandeling van de abortuskliniek is volledig anoniem. Je zorgverzekeraar krijgt bijvoorbeeld geen bericht van de abortus. De behandeling is dus iets tussen jou en de artsen en verplegers van Bloemenhove.

Wil je een afspraak maken? Elke abortusbehandeling begint met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek legt de arts uit wat je te wachten staat zodat je precies weet waar je aan begint. Na een wettelijke bedenktijd van minimaal vijf dagen kun je de behandeling voortzetten. Ben jij ongewenst zwanger en wil je graag een afspraak maken met onze deskundige artsen? Bel dan met 023 – 528 98 90 of maak online een afspraak via www.bloemenhove.nl.

http://www.bloemenhove.nl/

Gerelateerde artikelen

Zorgverzekeraar die past bij jou

Fysiotherapie in Amsterdam Zuid zoekt jou

Vervelende pijnklachten? Laat het verdwijnen!