CN Flex
Image default
Huishoudelijk

RETROFIT LED LAMPEN

Lamp prestatie grafieken moeten zorgvuldig worden bestudeerd alvorens een investering in LED lampen te doen. De nominale prestatie op het gebied van helderheid, het efficiënt stroomverbruik en lage spanning energiebeheer moeten zorgvuldig worden afgewogen tussen functionele praktische en esthetische eisen.

Verschillende soorten retrofit LED lampen bieden een waaier van voordelen die sterk verschillen fabrikant tot fabrikant. Deze opties bevatten hogere luminantie, grotere efficiëntie, grotere diversiteit in kleurentemperaturen en een keuze tussen 12V LED en 24V LED lamp opties. De hoeveelheid licht dat een lamp stoot is uiterst belangrijk. Voldoende lumen uitgang zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verlichting die gelijkmatig kasten interieurs hun inhoud verlicht.

Een aantal fabrikanten produceren retrofit LED lampen die 80 lumen per lamp uitstoten. Als het gaat om verlichting in een vitrinekast of verlichtingsarmaturen, zorgt de hogere helderheid voor een veel robuustere presentatie omdat het de schaduw verdrijft.

 

Efficiëntie is een andere belangrijke functie die serieuze aandacht verdient bij het kiezen van LED-lampen. Selecteren een lichtbron met de hoogste lumen-output per watt garandeert u de allerbeste energiebesparing zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het licht

 

Op het gebied van onderkast verlichting en verstelbare plank verlichting, betekent dit dat u uw verlichting langer kunt laten branden zonder een significante toename van het energieverbruik. Efficiëntie wordt gemeten door lumen per watt. Hoe meer licht een lamp produceert met een minimale hoeveelheid elektriciteit, hoe efficiënter het is.

 

Kleuren variëren van 2700K tot 5000K, afhankelijk van de fabrikant. Kiezen van zorgvuldig licht dat je nodig hebt moet worden gebaseerd op uw energieverbruik budget en de esthetische eisen van uw scherm verlichting.

 

Ontwerpers hoeven niet hun voorstellen af te stemmen op specificaties van de fabrikant. Aangepaste fabrikanten maken lampen op maat op basis van de behoeften van de voorstellen van ontwerpers.

Sommige verlichting fabrikanten beperken zich u alleen aan 12V AC spanning, terwijl anderen je een keuze geven tussen 12V AC en 24V AC. Dit, gecombineerd met hun aangeboren energiebesparing capaciteiten en superieure functionaliteit maakt hen de ideale brandende bron voor kastverlichting, keukenkast verlichting, en de vervanging LED toepassingen.

http://www.leds-depot.nl/