CN Flex
Image default
Financieel

Wil jij je Wft-diploma behalen? Kies voor Financieel Hoffelijk

Over Financieel Hoffelijk

Ben je op zoek naar een Wft-opleiding om jouw Wft-diploma te behalen? Kies Financieel Hoffelijk. Financieel Hoffelijk is dé innovatieve opleider van Nederland. Zij zijn vooral actief in de zakelijke dienstverlening, ofwel: de B2B-markt. Financieel Hoffelijk investeert in een duurzame ontwikkeling van professionals en organisaties. Hier staan zij nadrukkelijk voor. Het verzorgen van opleidingen doen zij voor verschillende sectoren, zoals de financiële dienstverlening, detachering en het beroepsonderwijs. 

Wie is Financieel Hoffelijk? 

Financieel Hoffelijk bestaat nu ongeveer elf jaar. Dit bedrijf is opgericht door Wesley van ‘t Hof. De afgelopen jaren is Financieel Hoffelijk ontzettend snel gegroeid. Ondertussen zijn hier ongeveer 100 mensen werkzaam. Allemaal zijn ze gespecialiseerd als financiële opleider. De organisatie bestaat voornamelijk uit jonge, gedreven mensen. De start-up mentaliteit is nog altijd sterk zichtbaar: keihard werken en blik vooruit. 

Wat wordt bereikt met de websites? 

Financieel Hoffelijk beschikt over diverse websites ofwel; landingspagina’s. Deze websites zijn bedoeld ter informatie voor de bezoeker. De informatie betreft alle Wft-modules. Vooral de Wft Basis wordt uitgebreid uitgelicht. Voor iedere module bestaat een aparte website. 

Wft staat voor Wet op Financieel Toezicht. In deze wet staat omschreven dat iedereen die werkzaam is in de financiële sector in het bezit dient te zijn van een Wft-certificaat. Het certificaat toont aan dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om de consument te voorzien van een kwalitatief goed financieel advies. Bijvoorbeeld wanneer je werkt als hypotheekadviseur of bankier. 

De Wft-module die je op zak moet hebben, hangt af van het vakgebied waarin je je begeeft. Je start in ieder geval altijd met de Wft Basis. 

Wat wordt besproken op de websites? 

Op de websites van Financieel Hoffelijk word je geïnformeerd over de module waar je als startende financieel dienstverlener in principe mee begint: de Wft Basis. Je leert tijdens deze opleiding alle relevante financiële basiskennis. Wanneer je opleiding voltooid hebt en het examen hebt behaald, voldoe je aan de wettelijke eisen. 

Hierna ben je in staat om klanten te informeren over financiële diensten en je verwijst hen door naar de juiste specialist. Daarnaast behandel je eerstelijns klantvragen en je weet alles te vertellen over betalen, sparen en verzekeringen.

Wat is de visie van Financieel Hoffelijk? 

De visie van Financieel Hoffelijk is het streven naar continue kennis- en kwaliteitswaarborging. Alle medewerkers samen bieden iedere deelnemer ondersteuning in zijn of haar ontwikkeling. Deze ondersteuning gebeurt voornamelijk digitaal. Het programma is innovatief en van kwaliteit. 

Hoffelijk is ambitieus, gericht op kwaliteit en gelooft in maatwerk. Door een individuele aanpak, zorgt Financieel Hoffelijk voor meer relevantie voor onze klanten.

Ben jij al in het bezit van een Wft Basis en heb je meer interesse in het Wft Zorg certificaat? Ook deze behaal je bij Hoffelijk. Kijk hier wat de mogelijkheden zijn. 

http://financieel.hoffelijk.nl