CN Flex
Image default
Financieel

Dit bedrijf adviseert u als u een hypotheek wilt oversluiten in Ede

Als u hulp nodig heeft met het oversluiten van een hypotheek in Ede, bent u bij Van der Horn Financiële Diensten aan het goede adres. Het bedrijf is dé specialist wat betreft hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Bij een hypotheek oversluiten in Ede wordt u eerst geadviseerd over de verschillende mogelijkheden, die zijn gebaseerd op uw inkomen en persoonlijke situatie. Als u eenmaal een hypotheek heeft gekozen, helpt Van der Horn Financiële Diensten uit Ede u bij het oversluiten.

Gegarandeerd onafhankelijk advies

Van der Horn Financiële Diensten is ruim 20 jaar geleden opgericht en sindsdien alleen maar gegroeid. Het bedrijf bestaat uit de beste vakmensen en bezit over alle noodzakelijke vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Dit geeft aan dat het bedrijf officieel als vakbekwaam, onafhankelijk en betrouwbaar is gecertificeerd. Bovendien is Van der Horn Financiële Diensten aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), een onafhankelijk loket dat bemiddelt in geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners.

Vooruitstrevend

Van der Horn Financiële Diensten is erg vooruitstrevend, wat wil zeggen dat er constant wordt gekeken naar verbeterpunten bij een hypotheek oversluiten in Ede. Tevens wordt het personeel regelmatig getraind door middel van educatieprogramma’s, zodat de medewerkers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast is het bedrijf flexibel en creatief, aangezien u als klant zelf de kans krijgt om mee te denken. Dit stimuleert Van der Horn Financiële Diensten om zich constant aan te passen en te ontwikkelen.

Ontdek hun kwaliteiten

Een goede service en goede kwaliteit staan bij Van der Horn Financiële Diensten hoog in het vaandel. Daar wordt dan ook hard aan gewerkt binnen de organisatie. Dat al het harde werk loont, blijkt wel uit de positieve klantenreviews en de steeds terugkerende klanten. Wat ook bijdraagt aan de goede kwaliteit, is het feit dat het bedrijf onafhankelijk is, waardoor het alle verschillende mogelijkheden adviseert en niet alleen de opties waar het bedrijf zelf beter van wordt, wat bij veel banken wel het geval is.

https://www.hornfd.nl/