CN Flex
Image default
Financieel

Deel de kennis met betrekking tot de LCC met anderen

Bij Life Cycle Vision in Delft vinden ze het heel erg belangrijk om kennis met elkaar te delen. Dit doen ze dan ook binnen diverse erkende instituten. Wat dacht je bijvoorbeeld van verschillende opleidingen bij onder andere Avans? De HIT- en BIM-engineeropleiding krijgen regelmatig gastlessen van de specialisten van Life Cycle Vision over het berekenen van de LCC. Daarnaast is dit bedrijf uit Delft geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en zijn zij lid van de Nederlandse Verenigingen van Bouwkostendeskundigen (NVBK). Met andere woorden, Life Cycle Vision is een erkende en gerenommeerde partner op het gebied van bouwkostenberekeningen!

Volg een cursus en vergroot zelf je kennis

Bij deze experts is het ook mogelijk om een cursus te volgen om optimaal gebruik te maken van de app waarmee je de LCC berekent. Er zijn vier verschillende cursussen mogelijk, maar ook binnen deze cursussen is er mogelijkheid tot eigen inbreng. Wat wil jij zelf leren of wil je beschikbaar maken voor je personeel? Life Cycle Vision heeft vier cursussen beschikbaar:

  • Specialist: hierin wordt de technische achtergrond van de app toegelicht en krijg je meer inzicht in de mogelijkheden door middel van een praktijkcase.
  • Expert: de Specialist-cursus maar dan met een diepere informatieve achtergrond over de installatieonderdelen en de levensduurkosten aan de hand van meerdere praktijkcases.
  • Integraal: de Expert-cursus maar dan gericht op mensen met een bouwkundige achtergrond en installatietechnici die meer vakoverschrijdend en op hoger abstractieniveau de LCC willen berekenen.
  • Maatwerk: hierbij stel je in overleg met een van de medewerkers van Life Cycle Vision de cursus samen. Leg jij de focus op de ontwerp-, tender- of exploitatiefase? Jij beslist!

Vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot het delen van kennis of heb je een idee voor een cursus? Wacht niet langer en neem contact op met het bedrijf om jouw ideeën te bespreken. Zo weet je binnen de kortste keren precies hoe je snel én efficiënt de LCC voor jouw bouwprojecten kunt berekenen. Heb je vragen? Neem ook dan contact met ze op!