CN Flex
Image default
Bedrijven

Een kunstzinnig geschenk

Hoera! Er is er weer een jarig. Of dat ene stel gaat trouwen. Of je wilt juist iemand bedanken voor de hulp en steun die ze hebben geboden. Zit je met de handen in het haar wat je cadeau gaat doen? Met kunst als cadeau geef je een waardevol geschenk. En niet alleen vanwege de misschien wel toenemende waarde in geld, ook omdat je deze met zorg uitzoekt. Dit zal door de ontvanger enorm gewaardeerd worden.

Kunst aan de wand

Een lege muur is ook maar saai. Geef daarom een prachtig kunstwerk cadeau voor aan de muur, bijvoorbeeld een schilderij of werk van een fotograaf. Ook een perfect geschenk wanneer iemand net verhuisd is en de ruimte nog moet aankleden. Zorg wel dat je weet wat de smaak is van de ontvanger. Online kan je veel inspiratie opdoen. Met een kunstwerk voeg je direct meer kleur toe aan een ruimte. Het hoeft echter niet groot te zijn, ook kleine doeken zijn mooi voor op een minder prominente plek. Bovendien kan werk van een beginnend kunstenaar in de toekomst zomaar veel meer waard worden.

Kunst om neer te zetten

Een beeld kan een mooie toevoeging zijn op een kast, vensterbank of bijzettafel. Bovendien is er altijd wel een plekje voor te vinden. Kunstenaars werken met verschillende materialen, zoals diverse steensoorten, hout, kunststoffen of glas. Glaskunst komt bijvoorbeeld goed tot zijn recht in een omgeving met veel licht. Ook het formaat en de stijl variëren enorm, van hele concrete beelden als dieren tot aan moderne abstracte vormen. Glaskunst is te koop bij galeries maar ook online is er veel te vinden. Omdat een beeld niet vast aan de muur hangt, kan je het ook nog eens makkelijk verplaatsen. Zo kan de ontvanger ook afwisselen van plek. Een kunstzinnig geschenk zal bij de ontvanger dus zeker in de smaak vallen!

 

https://www.nan-design.nl/

Gerelateerde artikelen

De digitale wereld

Tuinidee├źn

Emigreren naar het buitenland