CN Flex
Image default
Financieel

Een hypotheek afsluiten in Amsterdam die precies bij uw wensen aansluit

Gaat u een woning, kantoorruimte of bedrijfspand kopen in Amsterdam en heeft u advies nodig om de beste hypotheek af te sluiten? Schakel dan zeker eens de hulp in van Pesschier & Lormans. Hier staan namelijk uw wensen boven aan de prioriteitenlijst en worden de wetgeving en bankvoorwaarden steeds in acht genomen. De twee eigenaressen hebben hun professionele bedrijf in 1999 opgesteld, waardoor u – onder andere – zeker weet dat u optimaal wordt geadviseerd en geïnformeerd. Zij zijn erkende hypotheekadviseurs en hypothecaire planners. Samen zoeken zij voor u naar een hypotheek in Amsterdam die precies bij uw situatie en wensen aansluit – zo goedkoop mogelijk. Dit doen ze niet alleen op basis van uw huidige situatie, maar ook met het oog op uw toekomst.

Hypothecaire planners gaan verder dan adviseren

Hypothecaire planning houdt in dat inkomensplanning en vermogensopbouw als basis wordt gebruikt bij het uiteindelijke advies in uw hypotheek in Amsterdam. Er wordt een uitgebreide analyse van uw financiële huishouden gemaakt waarbij er rekening wordt gehouden met uw persoonlijke situatie en toekomstwensen. Hiermee wordt uw klantprofiel in kaart gebracht. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent tijdens de samenwerking met de dames van Pesschier & Lormans. Zij zeggen ook: ‘Bij ons gaat u een langetermijnrelatie aan’. U wordt namelijk begeleid voor, tijdens en na uw verhuizing. Het belangrijkste is dat u met een gerust gevoel uw hypotheek afsluit voor uw nieuwe woning of ander pand in Amsterdam.

Win het beste advies in bij dit bedrijf

Neem contact op met Pesschier & Lormans, zodat u het beste advies inwint, maar ook zodat u zo soepel en spoedig mogelijk een hypotheek afsluit in Amsterdam. Zij nemen u namelijk zoveel mogelijk uit handen. Het afsluiten van uw hypotheek kan ook bij dit bedrijf, waarna zij zorg dragen voor de gehele financiële administratie en afhandeling. U bereikt hen door te bellen of te e-mailen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik extra geld verdienen

Wil jij je Wft-diploma behalen? Kies voor Financieel Hoffelijk

Hoogwaardige accountancy services door een accountant in Venlo