CN Flex
Image default
Dienstverlening

In een keer machinaal straten met de RoadPrinter en de RoadPrinter Eco

De RoadPrinter van Road Paving Systems is een machine die stratenmakers en bouwbedrijven veel zwaar werk bespaart. U kunt er machinaal mee straten en zelf aangeven welke stenen u wilt gebruiken, welk legverband u wilt laten toepassen en hoe breed de straat moet zijn. Dat betekent dat u er machinaal hele straten mee kunt leggen, maar ook stukken kunt herbestraten of in kunt vullen. Het enige wat de RoadPrinter nodig heeft, zijn instructies en voldoende stenen. De straat is van hoge kwaliteit en hoeft daarna alleen nog afgewerkt te worden. De productiecapaciteit is hoog, de belasting van uw stratenmakers is laag en daarbij is het een duurzame oplossing waar uw gemeente ook blij van wordt.

RoadPrinter en RoadPrinter Eco

De RoadPrinter was al een echte doorbraak en een wereldprimeur, maar de RoadPrinter Eco doet daar nog een stapje bovenop. Deze machine is namelijk 100% elektrisch, vier keer sterker en werkt drie keer sneller. Hij werkt met een accu en is daardoor ook wonderbaarlijk stil. Voor het machinaal straten met RoadPrinter en RoadPrinter Eco zijn subsidies beschikbaar en maakt u gebruik van de MIA en de VAMIL. Beide machines kunnen een verscheidenheid aan verschillende straten voor u printen en daardoor bespaart u tijd, geld en moeite.

De mogelijkheden

De RoadPrinter machines werken met verschillende soorten stenen. Waaltjes, kei-, dik- en linge formaten en betonklinkers behoren allemaal tot de steensoorten die kunnen worden toegepast. Daarbij kunt u deze leggen in verschillende verbanden, zoals keper-, blok- en elleboogverband of verticaal kepen. U kunt ook een randafwerking laten toevoegen, mocht u dit willen. De maximale breedte die gehaald kan worden is zeven meter, maar ook dat kan worden uitgebreid. Neem daarom contact op met Road Paving Systems, laat u inlichten over deze wereldprimeur en profiteer ook van alle voordelen die machinaal straten u te bieden heeft.

https://roadprinter.nl/

Gerelateerde artikelen

De verschillende coronatesten die je kunt afnemen

Sectionale garagepoorten prijs – Sectionale garagepoort.

Kunststof deuren met automatische vergrendelende veiligheidssloten