CN Flex
Image default
Eten en drinken

Ecologische en verse producten kopen in deze verswinkel in Amsterdam

Heeft u hart voor de planeet en houdt u zich graag bezig met een gezonde en verantwoorde levensstijl? Ga dan eens langs bij Ekodis, de meest uitgebreide natuurlijke verswinkel in Amsterdam-Oost. Hier in Amsterdam kunt u allerlei verse, ecologische producten kopen om de lekkerste gerechten mee te maken. U vindt hier handgemaakt brood, maar ook biologisch geteelde groente en fruit en diverse andere ecologische producten. Kunt u een artikel niet vinden? Dan denken de medewerkers van deze natuurlijke verswinkel graag met u mee over hoe ze dit product aan het assortiment van hun supermarkt in Amsterdam kunnen toevoegen. Ekodis staat niet alleen voor heerlijke producten, maar ook voor een gezonde en verantwoorde manier van leven en persoonlijk contact. Op deze manier staan hun medewerkers zo dicht mogelijk bij de natuur én bij de mensen. 

Een zorgvuldige selectie van de verse, ecologische producten kopen in deze winkel in Amsterdam

Deze natuurlijke verswinkel in Amsterdam is ooit opgericht door Jan van Riel. Hij is opgegroeid in Brabant, tussen de fruitbomen en een korenveld. Hij weet als geen ander dat voeding de basis is van het leven en hoe voedingswaren duurzaam geproduceerd kunnen worden. Dit is de reden dat Ekodis zelf hun leveranciers selecteert. Leveranciers worden eerst aan een keuring onderworpen, zodat u gegarandeerd ecologische en duurzame verse producten koopt in deze winkel in Amsterdam. Daarbij staat kwaliteit hoog in het vaandel. Vertrouw op de tientallen jaren ervaring van de eigenaar van deze natuurlijke verswinkel in Amsterdam en de zorgvuldige selectie van leveranciers voor de lekkerste producten. Heeft u behoefte aan inspiratie voor een biologische maaltijd? Op de website van deze supermarkt zijn diverse recepten te vinden waarin de ecologische producten op verrassende manieren verwerkt worden.

Kom langs en ontdek het zelf

Op de website van Ekodis kunt u al een sfeerimpressie opdoen van deze grote winkel met een uitgebreid assortiment. We raden u wel aan om ook zelf een kijkje te nemen in het aanbod aan verse en ecologische producten en langs te gaan bij deze verswinkel in Amsterdam. De medewerkers hebben oog voor persoonlijk contact en denken graag met u mee.