CN Flex
Image default
Eten en drinken

Geen vlees meer nodig voor vegetarische curry

Tegenwoordig begint iedereen minder vlees te eten, wat héél goed is! Naast dat het beter is voor de bio-industrie is het ook nog eens beter voor ons lichaam. Omdat elke dag vlees eten voor toch nog redelijk veel mensen het normaalste van de wereld, kan het lastig zijn hier verandering in te brengen. De reden hiervan is simpelweg gewoon niet weten wat ze anders zouden moeten bereiden. In deze blog vind je vegetarische gerechten die onmisbaar zouden moeten zijn in jouw keuken.

 

Vegetarische Italiaanse lasagne

We horen je denken: Lasagne zonder gehakt?! Ja natuurlijk, vele vinden deze lasagne zelfs nog veel lekkerder dan de traditionele versie. Door de pastabladen te vervangen voor dunne plakken pompoen krijgt de lasagne een heel unieke smaak. We weten dat het snijden van een pompoen een heel vervelend klusje is, tegenwoordig krijg je in de supermarkt op de hoek kant-en-klaar gesneden pompoen. Super handig!

 

Vegetarische curry lekkerder dan de oorspronkelijke

Je zou haast denken wat is een curry nu zonder vlees. Veel lekkerder is het antwoord! Naast dat het heerlijk van smaak is, is het ook nog eens ontzettend makkelijk te maken. Door de vele droge kruiden heeft de vegetarische curry zoveel smaak waardoor het zelfs zonde zou zijn de smaak van vlees hieraan toe te voegen. Daarbij is het recept niet eens vegetarisch, maar ook nog eens veganistisch. Knijp een limoentje uit over het gerecht voor een frisse smaak. Vegetarische curry is een super makkelijk eenpansgerecht!

 

 

https://restoranto.com/nl/vegetarische-curry/