CN Flex
Image default
Eten en drinken

Alles over de beste en lekkerste chocolade

Wil je weten welke chocolademerkken er lekker zijn? In dit blogpost lees je alles over de lekkerste chocolade ter wereld. Van Belgische chocolade tot Amerikaanse en Nederlandse lekkernijen. Welke is jouw favoriet?

Belgische chocolade

Belgische chocolade is misschien wel de meest bekende en lekkerste chocolade ter wereld. Merken als Leonidas, Godiva en Neuhaus zijn bij iedereen wel bekend. Maar er zijn ook minder bekende, maar minstens zo lekkere, Belgische chocolademerkken. Denk bijvoorbeeld aan Dumon, Corné Port-Royal en Mary’s.

Amerikaanse chocolade

De lekkerste chocolade ter wereld komt niet alleen uit België. Amerikaanse chocolade is ook erg lekker. Merken zoals Hershey’s, Ghirardelli en Lindt zijn wereldberoemd. Maar ook minder bekende Amerikaanse chocolademerkken, zoals Asher’s, Charles Chocolates en TCHO, zijn zeker de moeite waard.

Nederlandse chocolade

Nederlandse chocolade is niet zo bekend als Belgische of Amerikaanse chocolade, maar dat betekent niet dat het minder lekker is. In Nederland zijn er veel kleine, onafhankelijke chocolatiers die lekkere chocola maken. Denk bijvoorbeeld aan De leukste chocola, Chocolaterie A. van der Heijden en De Bonte Koe.

De lekkerste chocolade in Nederland

Een lekkere chocolade vinden is niet moeilijk. Maar de lekkerste chocolade ter wereld vind je bij Chocolatier DARQ. Wij importeren onze chocolade uit verschillende landen, zoals België en Frankrijk. Daarnaast maken we onze chocolade handgemaakt met de beste ingrediënten. Zo hebben we fair trade en organische chocolades in ons assortiment. Ben je op zoek naar een lekker cadeau of wil je gewoon zelf lekker genieten van de lekkerste chocolade? Bestel dan nu je favoriete chocolade bij Chocolatier DARQ! Je zult niet teleurgesteld worden.

 

https://darqmaastricht.com/product-categorie/fine-chocolate/