CN Flex
Image default
Eten en drinken

Online Catering Bestellen

Catering bestellen via het online platform van Happie Delivery gaat vanaf nu super eenvoudig. Bij ons vindt u de beste cateraars uit de buurt. Dus stop met zoeken. Of u nu een cateraar zoekt in Ede voor het serveren van een buffet of dat u borrelhapjes wilt bestellen in Maastricht. Bij Happie zit u helemaal goed. 

Kies uit ons landelijke assortiment. Dit assortiment is ongelofelijk breed en gevarieerd. Wanneer u uw favoriete gerechten gevonden heeft, dan plaatst u deze simeplweg in de winkelwagen. Uw bestelling wordt doorgestuurd naar uw lokale cateraar en deze gaat voor u aan de slag. Door onze sternge selectieprocudere werkt u alleen maar samen met echte toppers en weet u zeker dat u de beste catering thuisbezorgd krijgt.

Door samen te werken met een grote groep cateraars kunnen wij uw alles flexibilteit bieden. Dus ook als u een spoedklus heeft, of dat u specifieke dieetwensen heeft. U bepaalt altijd geheel zelf hoelaat de cateraar bij u aan de deur staan met zijn fantastische gerechten. Zo zorgt u ervoor dat u niet een hele dag thuis hoeft te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen.

 

Welke catering kan ik allemaal bestellen?

Onze traiteurs zijn absoluut de beste! Dus als u nu opzoek bent naar hapjes, overwerkmaaltijden, dat u een bruiloft wilt organiseren of dat u verantwoordelijk bent voor een bedrijfsuitje. Hier vindt u echte keuken-tijgers!

 

Lunch en high tea

Gezellig met vrienden of familie aan de high tea. Maar dan thuis! Dat regel je via Happie. Met diverse high tea pakketten (en ook één high wine!) heeft u in een handomdraai uw favoriete pakket gevonden. Voor een zakelijke lunch bijvoorbeeld zijn onze lunchpakketten weer uitermaten geschikt. Veel keuze en wij kunnen deze voor u appart verpakken. Ideaal voor on the road!

 

Borrelhapjes

De borrelhapjes maken het feest! Let maar op; komt de schaal met hapjes langs, dan worden al uw gasten wakker. Bestel daarom alleen de allerbeste hapjes. Via Happie stelt u uw eiegen hapjesplateau samen. In ons assortiment is rekening gehouden met alle wensen! Vlees, vis vega en zelfs lactose- en glutenvrij. 

 

Buffetten

Een buffet is de beste manier om uw gasten te voorzien in heerlijke hapjes! Met een buffet kunt u er namelijk voor zorgen dat uw gasten alleen opscheppen wat zij echt lekker vinden! Van een Mexicaans buffet tot een Hongaarse en van een Spaanse tafas avond tot een oer Haollands diner. U vindt het allemaal bij Happie.

 

Kortom, mogelijkheden te over! een high tea bezorgen in Tilburg of partycatering in Eindhoven. Happie is van alle markten thuis.