CN Flex
Image default
Eten en drinken

Een exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum waar u geweest moet zijn

Bent u geïnteresseerd om te lunchen of te dineren bij een exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum? Dan is The Breda Group Amsterdam restaurants het bezoeken meer dan waard. Bij de restaurants kunt u genieten van heerlijke gerechten in hartje Amsterdam. Er wordt door de chefs alleen gebruik gemaakt van de meest verse ingrediënten. U kunt kiezen uit een 5-gangen menu bij dit exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum, maar het is ook goed mogelijk om een 3-gangen of 4-gangen menu te nemen. Er kan ook rekening worden gehouden met speciale eet- en dieetwensen en het is mogelijk om een bedrijfslunch in Amsterdam-Centrum te laten verzorgen.

Wat u kunt doen na het bezoeken van dit exclusieve restaurant?

Dit exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum ligt vlakbij theater Carré. Na de lunch kunt u het

theater bezoeken of u kunt Amsterdam gaan verkennen. Het exclusief restaurant in Amsterdam-Centrum bevindt zich op Rembrandtplein en The Breda Group Amsterdam heeft daarnaast een restaurant op de Utrechtsestraat waar u zowel kunt lunchen als dineren. Naast theater Carré zijn ook gebouwen zoals de Kleine Komedie en de Opera Stopera op loopafstand te vinden voor een onvergetelijk dagje weg. Ook kunt u met uw bedrijf genieten van een bedrijfslunch in Amsterdam-Centrum bij dit exclusieve restaurant.

Reserveer snel uw tafel bij dit unieke restaurant

Wilt u een bedrijfslunch in Amsterdam-Centrum laten serveren of wilt u gewoon met een aantal gasten lunchen of dineren, maak snel een reservering. Er zijn maar een bepaald aantal plekken beschikbaar en de reserveringen gaan altijd snel. Ons advies is om een aantal weken van tevoren een reservering te plaatsen. Zo heeft u altijd de zekerheid dat er plek is voor u en uw gasten. De medewerkers van dit restaurant zien u graag verschijnen en zorgen voor een warme ambiance. Na de bedrijfslunch in Amsterdam-Centrum of uw diner kunt u met een voldaan gevoel uw dag vervolgen met een voorstelling, concert of ander evenement.