CN Flex
Image default
Auto

Kan ik via het internet een Dacia Dokker lease regelen?

Je kunt het leasen van een bedrijfsauto prima regelen via het internet. Daarvoor hoef je niet persoonlijk langs te gaan bij het leasebedrijf. Het wordt natuurlijk een ander verhaal als je eerst een proefrit wilt maken voordat je kiest voor Dacia Dokker lease. Dan is het noodzakelijk om hiervoor een afspraak te maken bij het leasebedrijf. Als je je keuze al gemaakt hebt en zeker weet dat je deze auto wilt gaan leasen dan kun je de lease ook online regelen. Je spreekt de voorwaarden en de leaseprijs af en het contract wordt naar je opgestuurd.

De looptijd van het leasecontract kan variëren

De looptijd van het leasecontract kan variëren. Als je een auto leaset voor je bedrijf dan kun je de looptijd afstemmen op het gebruik van de auto. Als je veel kilometers rijdt per jaar dan kies je meestal voor een kortere looptijd van bij voorbeeld twee jaar. Rijd je niet zo veel dan kan het contract langer doorlopen. Het voordeel daarvan is dat je dan minder per maand betaalt. Als je als zelfstandige niet zo veel verdient dan is dit vaak een aantrekkelijke optie om de kosten beheersbaar te houden. Zakelijk leasen zzp kan dus worden afgestemd op je persoonlijke behoefte.

Houd de kosten goed in de gaten

Je moet wel de kosten van je leasecontract voor de bedrijfsauto goed in de gaten houden. Je moet deze immers wel kunnen opbrengen. Het is daarom belangrijk om vooraf goed uit te rekenen of je deze kosten ook daadwerkelijk voor een langere periode kunt opbrengen. Als je het contract tussentijds moet opzeggen brengt dit vaak onaangenaam hoge kosten met zich mee. Het is dus beter om dit te voorkomen. Daarom wordt aangeraden om de kosten van te voren goed op een rijtje te zetten.

https://www.autoleasecentrale.nl/

Gerelateerde artikelen

Voorraad auto leasen met voordeel

Auto kopen in Groningen

Raam blindeer folie