CN Flex
Image default
Auto

Een bestelwagen leasen tegen een lage prijs

Als je een bestelwagen voor je onderneming wilt gaan leasen, dan wil je de bestelwagen leasen tegen de beste prijs. Dit is vanzelfsprekend. Helaas is het ook zo dat de beste prijs niet altijd de beste keuze is. Stel dat je voorkeur uitgaat naar Peugeot Expert lease, dan kan het zijn dat je bij de ene maatschappij een tientje per maand meer betaalt dan bij de andere maatschappij. Je zou dan al snel geneigd zijn om een tientje goedkoper te gaan. Het kan zijn dat dit de maatschappij is die een eigen risico hanteert van € 1.250,-, terwijl je een eigen risico van € 250,- hebt als je een tientje meer betaalt in de maand. Dit is nogal een verschil en eigenlijk is het dan beter om toch dat tientje extra te betalen.

Aandacht voor alle zaken omtrent het leasen

Zo zie je dat het belangrijk is om verder te kijken dan alleen naar de prijs. Een bestelwagen leasen kan in diverse prijsklassen. Het is zeker niet zo dat je duur moet leasen om te kunnen profiteren van goede voorwaarden. Peugeot Expert lease kan best heel goedkoop zijn, ook met goede voorwaarden, maar je moet wel de tijd nemen om alles goed met elkaar te vergelijken. Kijk daarom naar alle zaken die belangrijk zijn, zoals onder meer de looptijd, de leasevorm, het eigen risico, de service, de bijkomende kosten en de algemene voorwaarden.

De looptijd kiezen

Je kunt gaan voor short lease als je de bestelwagen maar kort nodig hebt, bijvoorbeeld enkel voor de duur van een bepaald project op locatie. Je betaalt dan wat meer per maand, maar je zit niet jarenlang aan een contract vast. Wil je juist wel enkele jaren in dezelfde bestelwagen blijven rijden? Dan is operational lease de juiste keuze. Je kunt kiezen voor diverse looptijden, van 24 tot wel 60 maanden.

https://www.bestelwagenleasen.nu