CN Flex
Image default
Auto

Wat kun je doen om op de kosten van je bedrijfsauto te besparen?

De kosten van de bedrijfsauto van je zaak zijn vaak een flinke post op de begroting. Niet alleen onderhoud, reparaties en alle andere vaste kosten zoals verzekering en wegenbelasting moet je meerekenen. Maar vergeet ook zeker de afschrijving niet. Want over een x aantal jaren moet er een nieuwe bedrijfsauto komen en die moet natuurlijk worden gefinancierd. En daar moet geld voor beschikbaar zijn. Maar het kan natuurlijk ook anders. Je kunt ook overwegen om over te aan op auto leasen zzp. Dit is een optie die financieel in veel opzichten gunstiger is dan zelf een auto aanschaffen. Je hebt dan in ieder geval te maken met vaste kosten per maand die gedurende de gehele leaseperiode hetzelfde blijven.

Kom goed voor de dag met een mooie bedrijfsauto Als je dan toch gaat leasen dan kies je natuurlijk gelijk voor degelijkheid. En dan besluit je al snel om over te gaan tot Mercedes Vito lease. Dit is namelijk één van de meest complete en degelijke bedrijfsauto’s die je maar kunt wensen. Je kunt er prima mee voor de dag komen, ongeacht de branche waarin je werkzaam bent. Of je nu stukadoor bent of IT-specialist die zijn klanten thuis of op het werk bezoekt, je weet zeker dat je auto je nooit in de steek laat. Je kunt de Mercedes Vito natuurlijk laten voorzien van belettering. Zo maak je ook nog eens reclame voor je bedrijf.

Gun jezelf de luxe van een nieuwe bedrijfsauto Wil jij ook de luxe van een nieuwe bedrijfsauto? Dan kies je natuurlijk voor zakelijke lease als zzp’er. Door te kiezen voor auto lease zzp zorg je ervoor dat je goed voor de dag komt in een goed verzorgde en mooie bedrijfsauto waarmee jij gezien mag worden. Dit komt een stuk beter over dan een oude auto die je bij een handelaar in tweedehands bedrijfsauto’s hebt gekocht.

https://www.autoleasenzzp.nl

Gerelateerde artikelen

Haal met plezier uw rijbewijs bij deze rijschool in Bussum

Carwrapping, de nieuwe trend.

Rijbewijs halen