CN Flex
Image default
Auto

Waarom Interieurreiniging bij Bas Car Wash Team een Must is voor Elke Autobezitter

Een fris en schoon auto-interieur is meer dan alleen een luxe; het is een noodzaak voor zowel de uitstraling van de auto als voor uw gezondheid. Bij Bas Car Wash Team begrijpen we dit volledig en bieden we daarom verschillende interieurreinigingsopties aan om aan uw behoeften te voldoen.

Het belang van regelmatige interieurreiniging

Veel autobezitters besteden veel tijd aan de buitenkant van hun voertuig maar vergeten het interieur, wat net zo belangrijk is. Een schoon interieur is niet alleen aangenamer om in te zitten, maar het kan ook de levensduur van de materialen binnenin de auto verlengen. Kruimels, stof, en vuil kunnen in de bekleding en vloermatten trekken, waardoor deze sneller slijten. Dit is de reden waarom regelmatige en grondige interieurreiniging essentieel is, en daar kunnen wij u bij helpen.

Wat maakt Bas Car Wash Team anders?

We hebben twee primaire pakketten voor interieurreiniging: Interieurreinigen basis en Interieurreinigen plus.

Interieurreinigen basis: Onze basisreiniging is allesbehalve ‘basis’. Dit pakket is grondig en biedt onder andere het uitblazen en uitzuigen van het gehele interieur, vloermatten, en kofferbak, droogstomen en afnemen van het interieur, shamponeren van bekleding en tapijt, en intensieve lederreiniging.

Interieurreinigen Plus: Dit is voor degenen die net dat beetje extra willen. Het pluspakket omvat alles van het basispakket maar voegt ook een beschermende coating toe aan uw leder/bekleding en tapijt. Deze extra laag biedt extra bescherming tegen vlekken en slijtage.

Tarieven en Contact

De kosten voor onze interieurreiniging variëren afhankelijk van de grootte en het type voertuig. Voor een gedetailleerde prijsopgave kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bij Bas Car Wash Team zijn we RDW-gecertificeerd en gebruiken we alleen de beste producten en technologieën. Dus als u uw auto’s interieur de liefde en zorg wilt geven die het verdient, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

https://bascarwashteam.com/behandelingen-interieur/