CN Flex
Image default
Sport

Hoe kies je goede ruiterkleding voor verschillende weersomstandigheden?

In Nederland hebben te maken met verschillende weertypen. In de zomer kan het behoorlijk heet worden maar ook klam en benauwd. In de winter kan het vriezen en regenen en is er weinig daglicht. Aan je kleding de taak om zowel jou als je rijdier bij alle weersomstandigheden te beschermen tegen de elementen. In dit stuk krijg je een aantal tips waarmee jij altijd een leuke, stijlvolle en geschikte outfit vindt waar je altijd goed mee voor de dag komt. Weer of geen weer!

Warme maar ademende kleding van Samshield

Samshield kleding is gericht op optimaal comfort. Het merk staat bekend om zijn innovatieve toepassingen van nieuwe technologieën. Zo is er een lijn met warme, naadloze onderkleding die perfect blijft zitten. En omdat het dicht op de huid zit houdt het de warmte extra goed vast. Ook Samshield rijhandschoenen zijn een fraai stukje technologie. Ze zijn warm maar ook flexibel genoeg om praktisch te zijn tijdens het rijden. En dankzij de anti-slip pads in de handpalm schiet de teugel niet uit je handen. En dan is er natuurlijk nog de Samshield cap. Het neusje van de zalm. De cap is in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en staat bekend om zijn luxe uitstraling en hoge draagcomfort. De cap kan zelfs op maat gemaakt worden bij een speciaalzaak.

Luchtige polo’s en rijbroeken van PS of Sweden en Vestrum

In de zomer heb je juist meer behoefte aan luchtige kleding waarbij zweet goed kan verdampen. PS of Sweden heeft een lijn met leuke, kleurige polo’s en T-shirts om te dragen bij warm weer. Dankzij de fraaie pasvorm wordt je bewegingsvrijheid niet beperkt. Combineer de kleurige shirts met een klassieke Vestrum rijbroek om je outfit helemaal af te maken. Ook Vestrum is een merk dat zich kenmerkt door het hoge draagcomfort. En dankzij de Italiaanse styling zijn de items rustig oogverblindend te noemen.

Gerelateerde artikelen

Geen resultaat in de sportschool

Op 18-jarige leeftijd zat Luke Benstead

Sporten met korting kan weer