CN Flex
Image default
Sport

Personal trainer? Breid je skills uit met een Bootcamp opleiding

Ben jij een personal trainer en wil je je skills uitbreiden? Meld je dan nu aan voor een Bootcamp opleiding!

Wat is Bootcamp eigenlijk?

Een Bootcamp opleiding bestaat uit actieve groepstrainingen in de buitenlucht. Er komen veel aspecten aan bod, zoals hardlopen als opwarmer en crossfit en HIIT om sterker te worden. Omdat het buiten is, wordt er gebruik gemaakt van materialen uit de natuur. Een Bootcamp training duurt over het algemeen een uur en kan op verschillende locaties gegeven worden. Denk aan een bos, park of het strand.

Sporten tijdens Covid-19

Nu in de corona tijd zijn er nog maar weinig sportmogelijkheden. Daarom is Bootcamp de perfecte uitkomst! Alles is 100% corona-proof en de trainingen zullen op 1,5 meter afstand gegeven worden. Omdat er minder activiteiten binnen mogen, wordt het populairder om buiten te sporten. Personal trainers werken vaker in de sportschool, maar door een Bootcamp opleiding te volgen krijg je ervaring in buiten sporten. Als sportscholen dicht moeten, kan je als personal trainer buiten sportdiensten uit de Bootcamp opleiding aanbieden aan je klant.

Extra vaardigheden

Als je je opgeeft voor de Bootcamp opleiding, word je opgeleid als Bootcamp personal trainer. Dit is aantrekkelijk, omdat je dan zelf Bootcamp trainingen kan aanbieden. Je kan dan meerdere klanten tegelijk trainen, wat financiële voordelen oplevert. Tijdens de opleiding leer je hoe je mensen het beste kan motiveren. Dit kan nuttig zijn in het dagelijks leven. Door mee te doen aan de Bootcamp opleiding, word je als personal trainer sterker en fitter. De Bootcamp opleiding is zowel gezellig als effectief, omdat er een professionele begeleider aanwezig is die over veel kennis beschikt en je met een groep traint. Dit groepsverband zorg ervoor dat er een kleine sociale druk ontstaat en je nét wat beter je best doet dan dat je alleen zou doen. Daardoor brengt Bootcamp je meer op dan je zou denken. Er zit veel variatie in de oefeningen die gedaan worden, wat nuttig is om beter te worden als personal trainer. Deze oefeningen kun je weer gebruiken bij de trainingen die je zelf geeft. Ook doe je meer kennis op over (on)bekende oefeningen. Je leert hoe ze goed uitgevoerd moeten worden en waarom ze meerwaarde hebben voor het toenemen van je kracht. Hierdoor kan je je eigen klant beter trainen, en boeken zij ook sneller vooruitgang. De Bootcamp opleiding biedt ook perspectief in andere manieren van trainen. Als personal trainer kan je hier inspiratie opdoen om je eigen trainingen aan te passen en effectiever te maken.
Een Bootcamp opleiding sluit tevens goed aan bij de, steeds populairder wordende, evenementen zoals Strong Viking. Bij deze obstakel run is het een vereiste om over voldoende kracht te beschikken. Een leuke uitdaging om met collega personal trainers aan te gaan!

Proefles

Zoals eerder aangegeven, is het mogelijk om je in te schrijven voor een proefles. Deze is geheel vrijblijvend. Het is een gratis les om kennis te maken met de sport. Is het toch niets voor jou? Dan hoef je je natuurlijk niet in te schrijven voor de opleiding.

Gerelateerde artikelen

De beste sportprijzen kopen die passen bij jouw budget

Geen resultaat in de sportschool

Hockey- of voetbalmedailles bestellen en andere aandachtspunten bij het organiseren van een lokaal t