CN Flex
Image default
Woning en Tuin

Geef een wereldkaart hout van World of Art cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau, maar heb je echt geen idee? Dan is het een slim idee om eerst na te gaan wat voor cadeau type toepasselijk is voor de persoon die je het geeft. Zo heb je bijvoorbeeld cadeaus voor gadgetfreaks, kookfans of wereldreizigers. In deze blog lees je meer over wat leuk is om zowel te geven als te krijgen.

 

Een roterende discolamp voor de gadgetfreaks

Misschien denk je direct, wat een afgezaagd cadeau. Dat gaat nooit gebruikt worden, maar niets is minder waar! Een discolamp kan tijdens elk verjaardagsfeest worden neergezet. Daarnaast is het decoratie die niet meteen een permanente plek hoeft te krijgen in de woonkamer, zo is de ontvanger niet verplicht iets in huis te zetten wat misschien helemaal niet hun smaak is.

 

Een chocolade Fontijn voor de kookfans

Wat is er nu beter dan een chocolade Fontijn? Helemaal niets toch! Geef je beste vriend een Fontijn cadeau en nodig jezelf meteen uit voor een avondje chocolade fonduen. Jij regelt het fruit, zij de chocolade. Een veel betere vriendinnenavond bestaat er niet.

  

Een wereldkaart hout van World of Art voor de wereldreiziger

Met een wereldkaart hout van World of Art aan de muur kan de ontvanger zijn/haar meest dierbaren foto’s van reizen ophangen. Door een wereldkaart hout van World of Art magnetisch te kopen kunnen de foto’s er nog makkelijker aan vast worden gemaakt. Magnetisch hout? Dat kan!

https://www.worldofart.nl/portfolio/houten-wereldkaart

Gerelateerde artikelen

Kinderen zorgen voor uitbouw

Een tuin laten aanleggen door hovenier Nijkerk

Overstroming in huis! Loodgieter moest er aan te pas komen