CN Flex
Image default
Gezondheid

Ooglidcorrectie, dé nieuwe trend!

Een lange tijd is het een taboe geweest: een ooglidcorrectie. Plastische chirurgie wordt nog steeds door veel mensen gezien als iets negatiefs. Toch wordt het steeds meer geaccepteerd. Met het hedendaagse schoonheidsbeeld is dit ook wel te verwachten en niets vreemds. Veel vrouwen rond de dertig beginnen langzaam met ooglidcorrecties. Hoe eerder, hoe beter. Op deze manier blijft het namelijk zo natuurlijk mogelijk.

Is een ooglidcorrectie duur?

Omdat tot voor kort plastische chirurgie alleen voor de elite was, weten weinig mensen wat van de kosten af. Ook zijn er veel vragen over hoe het precies werkt. De prijzen voor plastische chirurgie verschillen natuurlijk en het ligt er helemaal aan wát je precies wilt laten doen. Bij www.ooglift.nl willen ze je maar al te graag helpen. Zij zijn namelijk dé specialist in ooglidcorrecties. Zij richten zich alleen op oogliftcorrecties wat zorgt dat ze zeker specialist genoemd mogen worden. Terugkomend op de vraag: is een ooglidcorrectie duur? Ja, het is prijzig. Toch is het zeker de moeite waard omdat het een investering is. Een ooglidcorrectie bij ooglift.nl is net onder de 900 euro voor beide ogen! Het totaalbedrag is dus onder de 1000 euro, dit is absoluut goedkoop.

Jubileum met korting

Omdat ooglift.nl 5 jaar bestaat hebben ze nu een speciale deal. Alle oogliften die worden ingepland en betaald voor het eind van het jaar krijgen 20% korting. Dit is een zeer grote korting, maar er is ook wat te vieren. Vorig jaar zijn ze verkozen tot de beste specialist op dit gebied en dit jaar worden ze 5 jaar. Ook heeft de eigenaar dit jaar een dochtertje gekregen en om die reden heeft ze deze maand een hele speciale deal. De moeder-dochter-deal. Moeder en dochter kunnen samen binnen komen en dit laten doen. De korting bij deze deal is enorm. Je betaalt namelijk maar één behandeling. Dit is alleen geldig deze maand én je moet echt kunnen bewijzen dat je moeder en dochter bent. De bedoeling is dat je je inschrijft deze maand, de behandeling hoeft nog niet deze maand plaats te vinden. Wacht dus niet langer, grijp nu je kans!

Gerelateerde artikelen

Tandartspraktijk in Culemborg: persoonlijk en modern

De belangrijkste voordelen van vet bevriezen op een rij

Donkere vlekken na acne