CN Flex
Image default
Zakelijk

Een zakelijke taaltraining op maat

Bent u voor uzelf of voor collega’s of werknemers op zoek naar een zakelijke taalcursus? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een taalcursus van kwaliteit. Hiervoor bent u aan het goede adres bij The Square Mile. Wij richten ons al sinds 2002 op het samenstellen en geven van zakelijke taaltrainingen voor bedrijven en instellingen door heel Nederland. Door middel van ervaringen van onze cursisten zijn wij erin geslaagd om onze taaltrainingen door de jaren heen te perfectioneren. Wij richten ons op uw leerbehoeften en dit stelt onze trainers steeds weer in staat om voor ieder individu de perfecte taaltraining op te zetten.

Effectief leren
Kant en klare taalcursussen zult u nooit tegenkomen bij The Square Mile. U heeft bij ons de keuze uit taalcursussen in diverse talen en op verschillende niveaus. Voordat u start met uw taalcursus Spaans, gaan onze trainers eerst met u in gesprek over uw leerbehoefte, wensen en taalniveau. Aan de hand van dit intakegesprek wordt uw taalcursus samengesteld. Onze trainers weten precies wat u nodig heeft in uw branche en uw functie. U leert bij The Square Mile dus altijd precies wat u nodig heeft, niets meer en niets minder. Dit geeft u de kans om zo efficiënt mogelijk te leren met het beste resultaat.

Toptrainers
U kunt uw cursus Italiaans volgen samen met een kleine groep collega’s, maar u kunt er ook voor kiezen om individueel de training te volgen. Aan individuele begeleiding zal het u in ieder geval niet ontbreken. Onze trainers doen er alles aan om uw leerproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zij bieden u diverse leermiddelen en staan steeds voor u klaar om u te helpen en vragen te beantwoorden. Wilt u meer informatie over de verschillende opties bij The Square Mile? Neem dan gerust eens contact met ons op.

http://www.thesquaremile.nl/