CN Flex
Image default
Woning en Tuin

Origineel en functioneel en gedurfd! Wonen met LEF

Het woonmerk HK Living is een zeer origineel Nederlands merk dat een grote collectie biedt aan de mooiste meubelen en accessoires. De producten van dit merk hebben een warme, eigentijdse uitstraling met hier en daar een humoristische twist. Maak je interieur af met een echte blikvanger van HK Living, zoals een hangstoel of een bijzondere salontafel. De producten van HK Living zijn ideaal voor als je eens iets anders wilt. Naast mooi zijn de meubelen van dit merk ook praktisch en duurzaam. Ze zullen niet snel gaan vervelen en je hebt er lang plezier van.

Romantisch en uniek 

Ook de collectie accessoires en meubelen van het merk Bloomingville zijn zeer de moeite waard om eens te bekijken. Of je nu op zoek bent naar nieuwe meubelen voor je slaapkamer, accessoires om de woonkamer compleet te maken, of spullen voor kookliefhebbers, Bloomingville heeft zoveel leuke spullen dat het moeilijk kiezen wordt. Zelfs voor geweldige, originele cadeaus kun je bij Bloomingville terecht. Dit merk produceert namelijk ook speelgoed dat niet te weerstaan is, zowel voor kinderen als volwassenen.

Wonen met LEF!

De collecties van HK Living en Bloomingville kun je terugvinden in de webshop van Wonen met LEF. Als je niet kunt kiezen, dan zijn de producten van deze twee merken ook prima met elkaar te combineren. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor collecties van andere schitterende meubelmerken. Zelfs voor de tuin vind je bij ons de leukste spullen, van hangstoelen tot ligbedden. Op de facebook pagina van Wonen met LEF kun je steeds in de gaten houden welke aanbieden wij voor je hebben. Ben je op zoek naar iets wat je niet kunt vinden op onze website? Twijfel dan niet om ons te mailen, want wij houden van een uitdaging en gaan graag voor je op zoek! Check ook even onze Pinterest pagina voor een lekkere dosis inspiratie!
 

http://www.wonenmetlef.nl/