CN Flex
Image default
Woningen

Slotenmaker 033, uw partner in goede beveiliging van uw huis en eigendommen

De kranten staan er vol mee: zeker in de donkere tijd van het jaar wordt er volop ingebroken. U wilt niet afwachten tot u aan de beurt bent, maar besluit om uw woning beter te beschermen tegen inbrekers.

Veiligheid voor iedere beurs

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat je inbrekers alleen buiten houdt met een alarminstallatie. Dat is gelukkig niet zo. Inbrekers willen snel hun slag slaan. In een zo kort mogelijke tijd naar binnen, roven en weer snel naar buiten. U maakt uw woning al een stuk onaantrekkelijker voor inbrekers door uw ramen en deuren te beveiligen met veiligheidssloten. Het kost een inbreker dan teveel tijd om bij u binnen te dringen, waarop hij liever voor een makkelijker slachtoffer zal kiezen.

Gratis advies

Ieder huis kent zo zijn eigen sterke en zwakke punten. Als u ons belt dan plannen we graag vrijblijvend een adviesgesprek in. Onze adviseur kijkt dan samen met u naar de beste opties om uw woning te beveiligen. Soms is het al voldoende om uw voordeur te beveiligen met een 3-punts veiligheidsslot, of met een slot met kerntrekbeveiliging. Het adviesgesprek is geheel gratis.

Korting op uw verzekeringspremie

Veel verzekeraars geven u een korting op de verzekeringspremie als u uw huis beveiligd volgens de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Het loont dus zeker de moeite om uw verzekeringspapieren eens goed door te kijken.

Montage

Als u uw sloten en hang- en sluitwerk bij ons koopt bent u ervan verzekerd dat u kwaliteitsmaterialen koopt. Wij verkopen enkel sloten die voldoen aan SKG-** of hoger. Laat u uw nieuwe sloten en het hang- en sluitwerk door ons monteren dan bent u verzekerd van een snelle, secure en vakkundige montage door de slotenmakers uit Amersfoort. Slotenmaker033: wij bieden u beveiliging die staat! Woont u iets uit de buurt? Bijvoorbeeld in Leusden? Dan vindt onze slotenmaker Leusden het ook helemaal niet erg om even wat verder te rijden om u te kunnen helpen. 

Gerelateerde artikelen

Hier moet je op letten als je een keukenkraan koopt

Krijg de hulp van een deskundige taxateur bij de makelaar in de regio Elst

Tips voor een stralende parketvloer