CN Flex
Image default
Woning en Tuin

Opslagruimte Rotterdam valt in de prijzen!

Opslagruimte Rotterdam, de nieuwe opslagplaats van Opslagmarkt.nl, heeft de afgelopen week de prijs voor de meest moderne opslagruimte in Nederland mogen ontvangen. Het management van Opslagmarkt.nl is hier zeer gelukkig mee; “iedereen binnen dit bedrijf heeft hard gewerkt om deze nieuwe opslagruimte succesvol te maken, zowel voor ons als voor de mensen die deze ruimtes huren. Het geeft dan ook erg veel voldoening om zo’n mooie prijs in ontvangst te mogen nemen”. Dit is de eerste keer dat één van de opslagruimtes van Opslagmarkt.nl in de prijzen valt.

Opslagruimte Rotterdam het bestbeoordeeld uit 500 opslagplaatsen

Voor de wedstijd meest moderne opslagruimte in Nederland werd er door een bekwame vakjury gestemd op de meest moderne opslagplaatsen, in hun ogen. In totaal zijn er 500 magazijnen, bergingen en opslagplaatsen genomineerd. Ondanks dat Opslagruimte Rotterdam dit jaar pas haar deuren opende voor haar klanten, viel deze opslagplaats gelijk in de prijzen. Ook andere vestigingen van Opslagmarkt.nl in Amsterdam, Eindhoven en Den Haag waren genomineerd voor deze prijs, echter moesten zij het afleggen tegen het meest nieuwe pand van Opslagmarkt.nl. De jury beoordeelde de magazijnen, bergingen en opslagplaatsen in Nederland op hun klantvriendelijkheid, beveiliging en duurzaamheid. Vooral op de eerste twee criteria scoorde Opslagruimte Rotterdam erg goed.

De opslagplaats van Opslagmarkt.nl, in Rotterdam, is een moderne vestiging met meerdere faciliteiten zoals liften, rolbanden, de nieuwste beveiligingstechnologie en een modern ventilatieststeem. Deze faciliteiten zorgen ervoor dat de klanten van Opslagmarkt.nl voor een groot deel ontzorgd worden. Dit allemaal tegen een prijs onder het gemiddelde van de markt.

Toekomstplannen van Opslagmarkt.nl

Door deze prijs heeft Opslagmarkt.nl een voorbeeld gecreëerd voor haar andere vestigingen en gaat er dan ook voor zorgen dat haar oudere vestigingen in de komende periode uitgerust worden met dezelfde technologie als de opslagruimte in Rotterdam. Daarnaast is Opslagmarkt.nl door dit succes van plan om de zakelijke opslagmarkt te betreden. Opslagmarkt.nl wil grotere vestigingen openen op meerdere industrieterreinen verspreid over Nederland.

Opslagmarkt.nl hoopt ook de volgende jaren deze prijs vaker te winnen door nieuwe vestigingen te blijven openen en te blijven innoveren rondom de klantvriendelijkheid van haar faciliteiten.