CN Flex
Image default
Eten en drinken

Bestel een overheerlijk ontbijt

De perfecte start van je weekend

Wanneer het weekend aanbreekt wil je even helemaal niks. Je wilt je rust pakken en even bijkomen van een drukke werkweek. Het laatste waar je dan op zit te wachten is een eigen ontbijt in elkaar te knutselen. Je wilt wel goed en gezond ontbijten. Hoe los je dit op?

Geen zorgen, je kunt namelijk een ontbijt bestellen. Op ontbijt.nl kun je de meest heerlijke ontbijtjes bestellen die bij je thuis worden afgeleverd. Je hoeft hier zelf heel weinig voor te doen.

 

Hoe werkt het bestellen?

Op ontbijt.nl kun je verschillende ontbijtjes bestellen. Een ontbijt bestellen is heel makkelijk. Je kunt kiezen uit onder andere een klassiek ontbijt, een Frans ontbijt, een vegetarisch ontbijt en een vis ontbijt. Bestel je tijdens de feestdagen dan zijn er ook verschillende feestelijke ontbijten waar je uit kunt kiezen.

Je bestelt het ontbijt online door middel van jouw favoriete ontbijt te bestellen. Je kunt zelf de datum en het tijdstip doorgeven waarop jij jouw bestelde ontbijt wilt ontvangen. Bestel je voor 15u, dan kan je het ontbijt ook de volgende dag laten bezorgen.

 

Kosten en extra’s

De ontbijtjes kun je bestellen vanaf een €23,- per persoon. Bestel een zakelijk ontbijt, of een ontbijt voor een groep van 10 personen of meer kan dit al vanaf een prijs van €16,79.

De ontbijtjes hebben allemaal hun eigen producten. Wat er altijd in zit zijn verse broodjes, ver en luxe beleg en overheerlijke sappen. Thee en koffie zit ook bij elk ontbijt inbegrepen. Naast het standaard ontbijtpakket kan je ook voor lekkere extra’s kiezen. Zo kun je een ontbijt bestellen met extra chocolade van Tony Chocolonely, een zijden roos, een doos Merci Chocolade of feestelijke thema decoratieve versiering.