CN Flex
Image default
Banen en opleidingen

Vacature Projectleider ICT

Vacature Projectleider ICT

HBO of hoger
Medior niveau
Vast contract / Detachering
Salaris in overleg
40 uur p/w

Functieomschrijving

Ten behoeve van een gemeentelijke herindeling is een organisatie op zoek naar een geoefend projectleider/adviseur. Meer specifiek gaat het om de voorbereiding op de herindeling, door het verwezenlijken van een automatiseringsomgeving voor de nieuwe gemeente, gebruikmakend van de al bestaande technische wegennet van 1 van de desbetreffende gemeenten.

Taken die vallen tijdens het plan zijn het voorts uitrekenen van de draft versie van de toekomstige automatiseringsomgeving van de nieuwe gemeente. Ook het voorzitten van de werkgroep automatisering van de herindeling valt tijdens de werkzaamheden. Daarnaast poneert de projectleider het projectplan op, alleen de outillage middelen. Dit alles doe jij door voorgaan te aanreiken aan de tenuitvoerlegging van het projectplan automatiseringsomgeving nieuwe gemeente vanuit een hands-on houding.

Functie-eisen

Het profiel van de nieuwe projectleider kenmerkt zich aan de hand van de volgende kenmerken:

Hbo-werk en denk niveau een professional die autonoom is van leveranciers heeft ruime ervaring in het leiden van vergelijkbare projecten te de overheid ( must! ) en bij voorliefde bij een gemeente heeft bekende van de stand van de techniek ( avanti workspace, citrix, office365, vm-ware, windows server 2019 ) aanbod bedrijfsomschrijving wat ontvang je er voor terug:

Vanuit een ( vast ) dienstverband bij maandag® kun je op diverse opdrachten wordt ingezet ; verdienste en vakantiedagen overeenkomstig car-uwo ; reiskostenvergoeding ( €0, 19 per kilometer ) ; mits gewenst : extra trainingen op de maandag® academy ; werkervaring bij verscheidene opdrachtgever binnenshuis de publieke deel ; startklaar baanvak wanneer je binnenshuis de publieke deel korter dan een jaar werkervaring hebt ; een team vol leuke maandag® collega’s. Salarisinformatie verdienste in conferentie

https://www.vindazo.nl/keywords/projectleider-ict.html