CN Flex
Image default
Auto

Garage Obdam

Ik ben op zoek naar een autobedrijf Obdam. Ik ben daar namelijk woonachtig en ik ben op zoek naar een nieuwe auto. Ik heb nu een Peugeot 207 maar die rijdt maar op drie van de vier cilinders. Daarom heb ik snel een andere auto nodig en ben ik op zoek naar een autobedrijf Heerhugowaard. Maar wat voor auto heb ik gekozen en waar heb ik die gehaald? Dat lees je allemaal hier in dit blogje.

Zoeken op garage Obdam

Om een bedrijf in de buurt te vinden ben ik maar gaan zoeken op garage Obdam. Ik vond nog best veel garages waar ik een auto kon kopen en ben dus even overal langs gegaan. Ik kwam al vrij snel uit bij een AD autobedrijf. Namelijk AD autobedrijf Marc Mooij. Zij hadden zeer mooie auto’s staan en toen ik daar naar binnen liep werd ik ook meteen vriendelijk ontvangen met de vraag of ik misschien een kop koffie wilde. Uiteraard heb ik die even gedronken toen ik ondertussen naar auto’s aan het kijken was. Op een gegeven moment zag ik een hele mooie auto staan bij AD autobedrijf Marc Mooij, namelijk een Mini Cooper S. Deze auto had maar liefst 163 pk en had ook zeker het nodige luxe. Denk hierbij aan stoelverwarming, panoramadak, elektrische ruiten en climate control. Dat allemaal voor een auto uit 2003 vond ik dat zeer luxe. Ik ben dus even bij de garage Obdam gaan overleggen over de auto en ze wilden mij graag helpen en boden mij ook een proefrit aan. De Peugeot 207 die ik had, had 150 pk maar dat kon je niet echt merken omdat de motor niet helemaal klopte.

Auto kopen

Ik ging dus beslissen of ik de auto moest kopen of niet en dat heb ik inderdaad gedaan. Ik heb mijn vorige auto ingeruild en de Mini Cooper s meegenomen. Ik wil de garage Obdam Marc Mooij graag bedanken voor de topservice en de gave auto!

Gerelateerde artikelen

Autodealer Groningen

Een bus leasen tegen een scherpe maandprijs

Zo kies je de best geschikte auto