CN Flex
Image default
Auto

Raam blindeer folie

Ramen blinderen, dat is een trend die zich nog steeds door laat zetten. Er zit nog steeds een stijgende lijn in het laten blinderen van je autoruiten. Mensen doen dit om hun auto een bepaalde persoonlijkheid te geven en omdat ze het mooi vinden. Maar wat ze vaak niet weten is dat het folie naast een stoere look ook een veilige en functionele functie heeft. Het is namelijk inbraak vertragend en zorgt ervoor dat er minder licht de auto inkomt. Perfect als het erg zonnig is, dan heb je geen last van die felle zon in je ogen. Lees in deze blog meer over ramen blinderen en waar je dit kan doen!

Blindeer folie

Wanneer je besluit de ramen te blinderen dan moet je dit doen bij een betrouwbaar bedrijf die er voor zorgt dat alles aan de wettelijke eisen voldoet. Voldoet deze daar aan ga dan gerust aan de slag. Het voordeel van de gebruikte folie is dat het warmte reduceert tot 65%. Daarnaast remt de folie het licht van eventuele tegenliggers en objecten.  Daarnaast is het ook voor de veiligheid goed. Want het verkleind de kans op rondvliegende glasscherven. Je hebt verschillende soorten folie. Je hebt statische raamfolie. Dit hecht door middel van statische elektriciteit. Ook heb je zelfklevend raamfolie. Dit heeft een lijmlaag en hecht zich snel aan het oppervlak. Gebruik hierbij voldoende water zodat je het folie snel nog kan corrigeren. Zelfklevend raamfolie is niet herbruikbaar. invervoer.nl

Le Duc Detail & Styling

Ramen blinderen is één van de diensten waar Le Duc zich mee bezig houdt. Zij weten door de jarenlange ervaring en door de vakkundigheid van de medewerkers dat de juist zorg en voorbereiding nodig is om het perfecte resultaat te creëren. Door het vele malen blinderen van de ruiten weten wij precies hoe wij elke auto moeten behandelen en Le Duc garandeert daarom ook de hoogste kwaliteit voor scherpe prijzen. Ze bieden de klant vlotte en nette service en leveren altijd de auto netjes af. Wil je weten wat Le Duc allemaal voor jou betekenen kan? Neem dan een kijkje op de website of neem gerust contact met Le Duc op!

Gerelateerde artikelen

Een bestelwagen leasen tegen een lage prijs

Leve de lease auto

Olie en koellekkages in uw BMW