CN Flex
Image default
Auto

Een bus leasen tegen een scherpe maandprijs

Als je als bedrijf eenmaal hebt besloten om een bus te gaan leasen bij een leasemaatschappij, dan is het belangrijk om goed te kijken naar de tarieven die voor het leasen van de bus in rekening worden gebracht. De prijzen die leasebedrijven hanteren staan niet vast en worden per bedrijf zelf bepaald. Hierdoor kan je bij de ene leasemaatschappij een bus leasen tegen een veel hogere of lagere prijs dan bij de andere maatschappij. Het is daarom goed om niet direct met de eerste de beste leaseonderneming in zee te gaan, maar even verder te kijken naar welk leasebedrijf jou de beste deal kan aanbieden.

Welke kosten zitten in de maandprijs?

Wanneer je een bus gaat leasen, dan zijn de meeste kosten die je aan de auto moet uitgeven inbegrepen bij de maandprijs. Wil je bijvoorbeeld een Volkswagen Transporter leasen? Dan kun je in deze bus gaan rijden tegen een scherp leasetarief waarbij de kosten voor wegenbelasting en verzekering zijn inbegrepen. Ook wanneer je een reparatie moet laten verrichten of wanneer je onderhoud moet laten voeren aan de bus komt dit voor de rekening van de leasemaatschappij. Deze kosten zijn dus ook in het maandtarief doorberekend. Het is wel belangrijk om te weten dat het wel kan zijn dat je zelf kosten moet betalen wanneer je schade rijdt.

Zelf een deel van de schade betalen bij bus leasen

Leasebedrijven maken vaak gebruik van een eigen risico in het leasecontract. Wanneer je schade rijdt, dan betaal je dit eigen risico zelf voor het laten repareren van de schade. Ben je betrokken geraakt bij een ongeval, maar kan de andere partij aansprakelijk worden gesteld? Dan gaat dit vanzelfsprekend niet van je eigen risico af en zal de verzekeraar van de andere partij de kosten voor het herstel vergoeden.

https://www.busleasen.com

Gerelateerde artikelen

Raam blindeer folie

Track and trace systeem speciaal voor auto’s

Bedrijfswagen leasen